1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 20 YAŞINDAKİ GENÇ YERİNDE DURAMADI!
20 YAŞINDAKİ GENÇ YERİNDE DURAMADI!

20 YAŞINDAKİ GENÇ YERİNDE DURAMADI!

Mahkemenin camlarını kırdı, boğazını kesmeye çalıştı, polise saldırdı... sakinleştirici iğneden sonra yeniden;

A+A-

Gazimağusa’da  işadamı  Özer Raif’e ait binaya girip hırsızlık yaptığı gerekçesi ile tutuklanan 20 yaşındaki Mehmet Mavideniz, dünkü duruşmada mahkemenin altını, üstüne getirdi. Giriş kapısındaki camı yere indiren Mavideniz, kendi boğazını kesmeye çalışırken polislere de sıkıntılı anlar yaşattı.

Çok sayıda polisin müdahalesi ile önü kesilen Mavideniz, daha sonra hastaneye götürüldü. Yargıç Ayşen Toroslu duruşmaya 30 dakika ara verdi. Mavideniz de, hastanede sakinleştirici iğneden sonra yeniden mahkeme binasına getirildi.

Dünkü duruşmada, hırsızlıkla suçlanan diğer zanlı 16 yaşındaki T.Ç. de hazır bulundu.

Polis olayı anlattı

Mahkemeye meseleyi aktaran Adli Şube’de görevli polis memuru İbrahim Bulut,  zanlıların 2014 yılı Ocak ve Şubat ayları içerisinde Gazimağusa’da Özer Raif’e ait binaya girerek, 1 çamaşır makinesi, 1 bulaşık makinesi, 2 fırın ve 11 adet alüminyum pencere sirkat ettiklkerini söyledi.     

Zanlıların şikayet üzerine 22 Şubat’ta yakalandığını anlatan Bulut, Zanlı 1’in suçunu kabul etmediğini, zanlı 2’nin ise zanlı 1 Mehmet Mavideniz’in kendisini yönlendirmesi ile konu suçu işlediğini itiraf ettiğini söyledi.  Bölgede benzer sirkat olayları bulunduğunu belirten Bulut, zanlıların bu olaylar ile ilgisinin araştırılacağını söyleyerek zanlıların 8’er gün süre ile poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Mavideniz gözetim altında tutulacak

Savcı Hasan Çaltılı da zanlı 1 Mehmet Mavideniz için 8 günlük tutukluluk talebinde bulunurken, zanlının bu tutukluluk süresinin Barış Ruh ve Sinir hastahanesinde gözetim altında geçirmesimi talep etti. Savcı Zanlı 2 T.Ç için ise 2 gün tutukluluk talebinde bulundu.

Yargıç Ayşen Toroslu zanlı 1 Mehmet Mavideniz’in 8 gün Zanlı 2 T.Ç nin ise 2 gün tutuklu kalmasını, Zanlı 1 Mehmet Mavideniz’ in tutukluluk süresini Barış Ruh ve Sinir hastalıkları hastahanesinde kontrol altında geçirmesini emretti.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.