1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 21 YAŞINDAKİ SÜRÜCÜ, AŞIRI SÜRAT YAPINCA...
21 YAŞINDAKİ SÜRÜCÜ, AŞIRI SÜRAT YAPINCA...

21 YAŞINDAKİ SÜRÜCÜ, AŞIRI SÜRAT YAPINCA...

21 yaşındaki sürücü, yönetimindeki araçla aşırı sürat yapınca;

A+A-

Boğazköy’de korkutan kaza

Alkollü olduğu iddia edilen 21 yaşındaki sürücü, yönetimindeki araçla aşırı sürat yapınca direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole uçtu.

Diyalog - Çiğdem AYDIN

Girne’ye bağlı Boğazköy’de dün, aşırı sürat ve dikkatsizlik yüzünden meydana geldiği öğrenilen trafik kazasında 21 yaşındaki Ahmet Tekhanlı yaralandı.

Diyalog muhabirinin elde ettiği bilgilere göre, dün akşam saat 19.30 sıralarında, alkollü olduğu iddia edilen 21 yaşındaki sürücü Ahmet Tekhanlı, yönetimindeki EF 367 plakalı otomobille, Ağırdağ’dan Boğazköy’e giden yolda aşırı süratli ve dikkatsiz bir şekilde seyrettiği sırada direksiyon hakimiyetini kaybetti.

Sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç kontrolden çıkarak yol kenarındaki şarampole savruldu. Taşlar ve otlarla dolu olan alanda belli bir süre ilerleyen araç, büyük bir şans eseri takla atmadan durdu.

Bölgedeki vatandaşların yardımına koştuğu sürücü Ahmet Tekhanlı, olay yerine çağrılan ambulansla, yaralı vaziyette Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Boğaz Polis Karakolu’nda görevli polislerin olay yerindeki ölçüm ve incelemelerinin ardından EF 367 plakalı araç da olay yerinde çekici ile götürüldü.

Yetkililerden alınan bilgiye göre, hastanede gerekli tetkikleri yapılan ve yaklaşık üç saat müşahede altında tutulan sürücü Ahmet Tekhanlı taburcu edildi.

Polis kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.