1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “22 YAŞINDAKİ KİŞİNNİ IRZINA GEÇMEK İSTEDİ” İDDİASI
“22 YAŞINDAKİ KİŞİNNİ IRZINA GEÇMEK İSTEDİ” İDDİASI

“22 YAŞINDAKİ KİŞİNNİ IRZINA GEÇMEK İSTEDİ” İDDİASI

“22 yaşındaki kişinni ırzına geçmek istedi” iddiası

A+A-

22 yaşındaki Ç.Ş.'nin ırzına geçmeye teşebbüs ettiği iddiasıyla tutuklanan 49 yaşındaki İbrahim Karataş’ın tutukluluğu uzatıldı

Emine UYSAL

Haspolat’ta 22 yaşındaki Ç.Ş.'nin ırzına geçmeye teşebbüs ettiği iddiasıyla tutuklanan 49 yaşındaki İbrahim Karataş’ın tutukluluğu uzatıldı.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi’nde Kıdemli Yargıç Tacan Reynar'ın huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına savcı yardımcısı Aysın Bilgin, tanık olarak Demirhan Polis Karakolu'nda görev yapan polis memuru Mehmet Kanteper'i dinletti.

Mahkemede yeminli şahadet veren Kanteper, Haspolat bölgesinde eylül ayı içerisinde bir tarihte, saat 23.00'te 22 yaşındaki Ç.Ş'nin, zanlı İbrahim Karataş'la birlikte rızası ile aracında bulundukları esnada, araçtan çıkarak kaçmak istediğini ancak zanlının yakalayarak ırzına geçmeye teşebbüs ettiğini ileri sürmüştü.

Müştekinin olaydan sonra yurtdışına gittiğini ve döndükten sonra polise 20 Ekim'de şikayette bulunduğunu söyleyen Kanteper, zanlının 21 Ekim'de gözaltına alındığını belirtmişti.

Kanteper, dünkü celsede, zanlıya ait kamera görüntülerinin tespit edilerek emare alındığını ayrıca, zanlının kızı ve müştekinin telefonda görüştüklerine ilişkin iddia üzerine ise ses örneklerinin alındığını anlattı.

Kanteper, olay mahallindeki kamera kayıtlarının inceleneceğini, müştekinin telefona aldığı ses kaydının inceleneceğini belirterek, zanlının dört gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

Yargıç Reynar, zanlının tahkikat amaçlı dört gün tutuklu kalmasına emir verdi.

Kıbrıs

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.