1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 3 GENÇ BONZAİ’DEN TUTUKLANDI
3 GENÇ BONZAİ’DEN TUTUKLANDI

3 GENÇ BONZAİ’DEN TUTUKLANDI

3 genç Bonzai’den tutuklandı

A+A-

Narkotik ekipleri Lefkoşa bölgesinde düzenledikleri operasyon sonucunda 12 gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu ele geçirirken, olayla bağlantılı oldukları iddia edilen M.E, M.D ve S.B dün yargı huzuruna çıkarılarak tutuklandı.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Mehmet Sevinç, zanlıların 5 Şubat tarihinde Lefkoşa bölgesinde meydana gelen “Uyuşturucu madde tasarrufu, alma ve verme” suçlarından methaldar olduklarını söyledi.

Sevinç, söz konusu tarihte İsmail Beyoğlu Caddesi’nde CE700 plakalı araca düzenlenen operasyonda yapılan aramada 4 paket halinde yaklaşık 12 gram sentetik cannabinoid türü olduğuna inanılan madde bulunarak emare alındığını ve araçta bulunan zanlıların gözaltına alındığını kaydetti.

Zanlılardan Ö.E ile S.B’nin gönüllü ifade verdiklerini aktaran polis, zanlıların verdiği ifadenin teyit ve tekzibi yapılacağını ifade eden polis memuru Mehmet Sevinç, olayla ilgili kayıp olan emarelerin ve olayla bağlantılı aranan şahısların olduğunu belirtti.

Zanlıların serbest kalması halinde aranan emarelere ve şahıslara etki edebileceklerine dikkat çekerek her iki zanlının da soruşturmanın selameti açısından 1 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını talep etti.

Huzurundaki şahadeti ve zanlıların itirazı olmamasını dikkate alan Lefkoşa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hale Ahmetraşit, zanlıların olayla bağlantılı olabileceklerine bulgu yaparak, yürütülen polis soruşturmasının selameti açısından 1 gün süreyle poliste tutuklu kalmalarını emretti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.