1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 3 GRAM ZEHİR 3 GENCİ YAKTI
3 GRAM ZEHİR 3 GENCİ YAKTI

3 GRAM ZEHİR 3 GENCİ YAKTI

3 gram zehir 3 genci yaktı

A+A-

Mevlevi Tekke yakınlarında bulunan uyuşturucu ile bağlantısı olduğu iddia edilen zanlılar 3 gün tutuklu kalacak

Başkent Lefkoşa’da bir apartmanın park yerinde bulunan 3 gram uyuşturucu ile ilgili 3 kişi gözaltına alındı. Lefkoşa’da,  Mevlevi Tekkesi yakınlarında bir apartmana ait park yerinde, taş altında gizlenmiş sentetik cannabinoid türü uyuşturucu bulunması üzerine başlatılan soruşturmada Mahmut Çelik, Mehmet Aytuğ ve Kemal Mavigözlü isimli zanlılar gözaltına alındı. Haklarında soruşturma başlatılan zanlılar dün tutuklama talebi ile Lefkoşa’da mahkemeye çıkarıldı.
Polis, zanlılar Mahmut Çelik, Mehmet Aytuğ ve Kemal Mavigözlü’nün 14 Ocak tarihinde Lefkoşa’da gizlenmiş olarak bulunan yaklaşık 3 gram sentetik cannabinoid meselesinde şüpheli oldukları gerekçesi ile tutuklandıklarını söyledi.

Kemal’in evinde de 3 gram çıktı
Polis, zanlıların evlerinde yapılan aramada zanlı Çelik ile Aytuğ’un birlikte kaldıkları oda içerisinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 5 adet şeffaf naylon paket, zanlı Mavigözlü’nün ikametgâhında ise gazete kâğıdına sarılı yaklaşık 3 gram ağırlığında sentetik cannabinoid bulunduğunu belirtti.  Polis, mesele ile ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiğini ifade ederek, zanlıların 3 gün polis nezaretinde tutuklu kalmalarını talep etti.

Talebi değerlendiren mahkeme zanlılar hakkında 3 gün tutukluluk emri verdi.

Diyalog

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.