1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 37. GÜZELYURT PORTAKAL FESTİVALİ DÜN AKŞAM SONA ERDİ
37. GÜZELYURT PORTAKAL FESTİVALİ DÜN AKŞAM SONA ERDİ

37. GÜZELYURT PORTAKAL FESTİVALİ DÜN AKŞAM SONA ERDİ

37. Güzelyurt Portakal Festivali dün akşam sona erdi.

A+A-

37. Güzelyurt Portakal Festivali dün akşam sona erdi.

17 gün süren festivalin kapanışını rock sanatçısı Haluk Levent ve Moğolistan Akrobasi ekibi yaptı. Final gecesinde festival piyangosu da çekildi.

Güzelyurt Belediyesi’nden verilen bilgiye göre, 2+1 daireyi “55629” numaralı biletin sahibi kazandı.

“FESTİVALDE BİNLERCE İNSANA ULAŞILDI...”

37. Güzelyurt Portakal Festivali’nin final gecesine Güzelyurt Belediye Başkanı Mahmut Özçınar, Güzelyurt Polis Müdürü İsmail Zeki Manicioğlu, Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) Güzelyurt Milletvekili Menteş Gündüz, Beşiktaş Belediyesi Başkanı Murat Hazinedar, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldı.

Güzelyurt Belediye Başkanı Özçınar gecedeki konuşmasında 37 yıllık geleneği sürdürmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, festivalin kapanışının 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı’nın 40’ıncı yıldönümüne denk gelmesinin ayrı bir önemi olduğunu vurguladı.

Özçınar, 37. Güzelyurt Portakal Festivali’nde binlerce insana ulaşıldığına dikkat çekti.

Güzelyurt Belediyesi ile 20 yıldır kardeş belediye olan Beşiktaş Belediyesi Belediye Başkanı Murat Hazinedar da gecede bir konuşma yaparak KKTC’nin yavru vatandan öte, “vatan” olduğunu belirtti, festivalin kapanışında bulunmaktan duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Her iki kardeş belediye birbirlerine anı hediyesi takdim etti. 37. Güzelyurt Portakal Festivali’nin gerçekleşmesine katkı koyan sponsorlara, sivil toplum örgütlerine ve şahıslara da teşekkür plaketi verildi.

EV 55629 NOLU BİLETE ÇIKTI

37. Güzelyurt Portakal Festivali’nin kapanışında festival süresince Güzelyurt Belediyesi tarafından ücretsiz olarak dağıtılan piyangonun çekilişi de yapıldı.

Bulut İnşaat sponsorluğundaki 2+1 dairenin çekilişini Güzelyurt Belediye Başkanı Özçınar yaptı. Daireyi “55629” numaralı biletin sahibi kazandı. 17 günlük festival havai fişek gösterileriyle tamamlandı.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.