1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 4 GÜN DAHA İÇERİDELER
4 GÜN DAHA İÇERİDELER

4 GÜN DAHA İÇERİDELER

Güzelyurt’ta iki grup arasında 8 Eylül akşamı çıkan ve silahların konuştuğu kavgada tutuklu sayısı yediden beşe düştü;

A+A-

 

Güzelyurt terminal bölgesinde iki grup arasında 8 Eylül akşamı çıkan ve silahların konuştuğu kavgada tutuklu sayısı beşe düştü. Silahlı kavga olayı ile ilgili tutuklanan 7 zanlından Fuat Yıldırım (E-39) ileride yargılanmak üzere teminata bağlanırken, suçla bağlantısı olmadığı anlaşılan Farabi Karataş (E-37) ise serbest bırakıldı. Silahlı olayla ilgili haklarında başlatılan polis soruşturması devam eden zanlılar İsmail Mavideniz (E-37), kardeşi Gürsel Mavideniz (E-31) onlarla birlikte hareket eden Faruk Şimşek  (E-35), Hasan Kurdaş (E-32), Aziz Bıldırcın (E-45)  dün ek süre talebi ile Güzelyurt’ta mahkemeye çıkarıldı. Olayda kullanılan silahın henüz bulunamadığı belirtilirken mahkemeden zanlılar için 4 gün daha süre talep edildi. 

Mavideniz, Aslan kendini yaraladı diyor…

Güzelyurt Otobüs Terminali’nde 8 Eylül akşamı saat 20.00 sıralarında meydana gelen olayda İsmail Mavideniz, Gürsel Mavizdeniz, Hasan Kurdaş, Aziz Bıldırcın ve Faruk Şimsek bir taraf, Fuat Yıldırım ve Mehmet Aslan bir taraf olup konuşmak için bir araya geldi. Konuşmak için terminal bölgesinde buluşan iki grup arasında alacak verecek meselesi yüzünden tartışma çıktı. Çıkan tartışmada dört el silahla ateş edildi ve Mehmet Aslan silahtan çıkan kurşunların birinin hedefi oldu. Olayda kalçasından yaralanan Mehmet Aslan polise gitmek yerine Gazimağusa’da özel bir hastaneye giderek tedavi altına alındı. Olaydan sonra tüm zanlılar kaçarken polis görgü tanıklarından ve kamera kayıtlarından yola çıkarak ilk etapta İsmail Mavideniz ve onunla hareket eden dört zanlıyı yakaladı. 

Olaydan sonra tutuklanan zanlılar mahkemeye çıkarılarak haklarında 8 gün tutukluluk emri alındı. Bu süre içerisinde 7 zanlından Fuat Yıldırım ileride yargılanmak üzere teminata bağlanırken, suçla bağlantısı olmadığı anlaşılan Farabi Karataş ise serbest bırakıldı. Haklarında başlatılan polis soruşturması devam eden zanlılar İsmail Mavideniz, Gürsel Mavideniz, Aziz Bıldırcın, Hasan Kurdaş ve Faruk Şimsek  dün ek süre talebi ile mahkemeye çıkarılarak haklarında 4 gün daha tutukluk emri alındı. Olayda kullanılan silahın henüz bulunamadığı öğrenilirken zanlı İsmail Mavideniz’in Aslan’ın kendi kendisini yaraladığına dair iddialarda bulunduğu belirtildi.

 
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.