1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 46 YAŞINDAKİ KIBRISLI VE 23 YAŞINDAKİ EŞİNE CİNAYET GİRİŞİMİ
46 YAŞINDAKİ KIBRISLI VE 23 YAŞINDAKİ EŞİNE CİNAYET GİRİŞİMİ

46 YAŞINDAKİ KIBRISLI VE 23 YAŞINDAKİ EŞİNE CİNAYET GİRİŞİMİ

Adanın dört bir yanında yaşanan olayların ardı arkası kesilmiyor;

A+A-

Lefkoşa’nın Rum kesimindeki Hipodromda, at çalıştırıcısı olarak görev yapan bir kişinin, aracının geçtiğimiz Pazar akşamı kundaklandığı belirtildi.

Fileleftheros gazetesi ve diğer gazeteler,  kundaklama sonucu araçta 40 bin euro değerinde zarar meydana geldiğini yazdı.

Gazete bir başka olayda ise, Güney Lefkoşa’ya bağlı Paluriotissa semtinde ikamet etmekte olan 47 yaşındaki Çinli bir kadının aracının kundaklanmaya çalışıldığını belirtti.

Filelelftheros gazetesi bir başka haberinde ise Limasol’a bağlı Abeşa köyü sakini 46 yaşındaki Kıbrıslı Rum ile 23 yaşındaki yabancı eşine yönelik cinayet girişiminde bulunulduğunu yazdı.

Olayın Pazar akşamı meydana geldiğini yazan gazete, failin, 46 yaşındaki Kıbrıslı Rum ve eşine, araçtan inmeye çalıştıkları esnada ateş açtığını belirtti.

Habere göre ateş açma sonucu yaralanan 46 yaşındaki Kıbrıslı Rum ile eşi hastaneye kaldırılırken sağlık durumlarının iyi olduğu da belirtildi.

Filelelftheros gazetesi bir başka haberinde ise Rum Çevik Kuvvet Birimi’nde görev yapmakta olan 43 yaşındaki polisin, bir yabancıyı dövdüğü ve küfür ettiği gerekçesiyle tutuklandığını yazdı.

Gazete söz konusu polisin, hakkında dava okunmasının ardından serbest bırakıldığını da belirtti.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.