1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 5 ARAÇ BİR BİRİNE GİRDİ!
5 ARAÇ BİR BİRİNE GİRDİ!

5 ARAÇ BİR BİRİNE GİRDİ!

Kumyalı-Ziyamet yolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında

A+A-

Kumyalı-Ziyamet yolunda meydana gelen zincirleme trafik kazasında bir kişi yaralandı, yol bir saat trafiğe kapatıldı.

Karpaz anayolunda dün öğle saatlerinde 5 aracın karıştığı bir zincirleme trafik kazası meydana geldi.

Büyük çapta hasarın oluştupu kazada, DE 149 plakalı araç sürücüsü Huriye Benar yaralandı. Yüreklerin ağza geldiği kazada yol yaklaşık 1 saat trafiğe kapandı.

Kaza dün saat 15.30 sıralarında Kumyalı-Ziyamet köyleri arasında yaşandı.

Yenierenköy sakini 60 yaşındaki Huriye Benar yönetimindeki DE 149 plakalı araç, sürücüsünün Karpaz istikametinden Gazimağusa istikametine seyrettiği sırada Ziyamet-Kumyalı anayolu arasında yolun sağına geçerek karşı yönden gelen Boltaş sakini 31 yaşındaki Turgut Aslan yönetimindeki ER 248 plakalı aracın sağ tarafına vurdu. O esnada ER 248 plakalı araç, arızalı olan GU 734 plakalı aracı iple çekiyordu. Kaza esnasında DE 149 plakalı araç ER 248 plakalı aracın sağ kısmına vurunca, Boltaşlı sakini Nail Aslan'ın kullandığı GU 734 plakalı araca da vurdu. Aynı anda Gazimağusa istikametinden Karpaz istikametine seyreden 73 yaşındaki Yenierenköy sakini Mehmet Babili, AZ 294 plakalı aracıyla yolda seyrettiği esnada kaza yapan araçlara vurmamak için frene bastı. Arkadan gelen Lefkoşa sakini Hasan Görgüner yönetimindeki LJ986 plakalı araç ise, AZ 294 plakalı araca arkadan çarptı.

Kazada DE 149 plakalı araç sürücüsü Huriye Benar yaralanarak Yenierenköy Sağlık Merkezi’nden gelen ambulansla Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Görenleri korkutan kazada herhangi bir can kaybı olmaması yüreklere su serpti.

Kazadan sonra da İskele İtfaiye şubesinden gelen itfaiye ekipleri yolu temizleyip, yıkadıktan sonra yol trafiğe yeniden açıldı.

Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.