1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 5 BİN TL'Yİ ÖDEDİ!
5 BİN TL'Yİ ÖDEDİ!

5 BİN TL'Yİ ÖDEDİ!

Teminatla serbest kaldı

A+A-

Ercan Havalimanı’ndan ülkeye giriş yapmak isterken uyuşturucu madde ile yakalanan Burakhan Ünlü aleyhindeki soruşturma tamamlandı. Ünlü teminat talebiyle yeniden mahkemeye çıkarıldı

Devrim Demir

Ercan Havalimanı’nda detektör köpek “Liz” in tepki vermesi sonucu üzerinde arama yapılan ve 6 gram hintkeneviri ele geçirilen zanlı Burakhan Ünlü aleyhindeki soruşturma tamamlandı.

Soruşturma amaçlı 4 gündür poliste tutuklu bulunan Ünlü,  teminat talebi ile yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Kıdemli Yargıç Tacan Reynar, zanlı Burakhan Ünlü’nün yargılanıncaya kadar yurt dışına çıkışını yasaklayarak 5 bin TL nakdi teminat yatırıp serbest bırakılmasına karar verdi.

Soruşturma tamamlandı

Narkotik ve Kaçaklığı Önleme Müdürlüğü’nde görevli polis memuru Cemal Ramiz, zanlı Burakhan Ünlünün Ercan Havalimanı’ndan ülkeye giriş yapmak istediği esnada detektör köpeğin tepki vermesi sonucu üzerinde yapılan aramada 6 gram uyuşturucu ele geçirdiklerini söyledi.

Ramiz, zanlının verdiği gönüllü ifadede suçunu itiraf ettiğini söyleyerek Burakhan Ünlü’nün yargılanıncaya kadar uygun bir teminata bağlanması talebinde bulundu.

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.