1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 5 GÜN DAHA
5 GÜN DAHA

5 GÜN DAHA

Tahkikat devam ediyor…

A+A-

 

Mağusa ve Yeni Boğaziçi köyünde hırsızlık yapmak için 3 ayrı eve giren zanlı Yavuz Erten almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından önceki gün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. "Ev açma", "Sirkat" ve “Sahtelenmiş evrakı tedavüle sürme” suçlamalarıyla ilgili olarak mahkemeye çıkarılan zanlı Erten’in tutukluluk süresi 5 gün daha uzatıldı.

Tahkikat devam ediyor…

Meselenin tahkikat memuru Mustafa Çebi, zanlı Yavuz Erten'in 13 Temmuz tarihinde Mağusa'da Seniye Yarım'a ait evin penceresini açarak içeriye girdiğini ancak bir süre sonra birilerinin geldiğini fark etmesi üzerine olay yerinden kaçtığını açıkladı. Zanlı Erten'in 14 Temmuz tarihinde ise Yeni Boğaziçi köyünde Mehmet Ali Özertay'ın evine girerek 2 adet cep telefonu sirkat ettiğini belirten Çebi, zanlının yine aynı gün Yeni Boğaziçi köyünde Emsal Emirzadeoğulları'na ait eve girerek 600 TL parayı sirkat ettiğini açıkladı. Zanlı Erten’in beyanı üzerine birçok kez sahte kimlikle KKTC’ye giriş yaptığının tespit edildiğini söyleyen Çebi, ada genelinde birçok faili meçhul hırsızlık olayının yaşandığını ve bunların araştırılacağını belirtti. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten Çebi, zanlının 8 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

5 gün daha…

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Hasan Dağlı, 17 Temmuzda görüşülen duruşmadada zanlı Yavuz Erten’in tahkikat maksatları bakımından tutukluluk süresinin 5 gün daha uzatılmasına emir verdi.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.