1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 5 GÜN DAHA İÇERİDE
5 GÜN DAHA İÇERİDE

5 GÜN DAHA İÇERİDE

5 gün daha içeride

A+A-

 

Mağusa’da birçok iş yerine girerek hırsızlık yapan Kamerunlu zanlı Anicet Frorent Mbida dün yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Mağusa’da Temmuz-Ağustos ayları arasında 6 farklı iş yerine girerek para, sigara, yiyecek, içecek ve dizüstü bilgisayar sirkat eden Kamerun uyruklu 28 yaşındaki zanlı Anciet Frorent Mbida Mbida almış olduğu tutukluluk süresinin dolmasının ardından dün yeniden Mağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı. “Dükkan açma” ve “Sirkat” suçlamalarıyla ilgili olarak dün mahkemeye çıkarılan zanlı Mbida’nın tutukluluk süresi 5 gün daha uzatıldı.

Açtığı dükkanların sayısı 6’ya yükseldi

Meselenin tahkikat memuru Yılmaz Güney zanlının çeşitli tarihlerde birçok işyerine girerek, para, yiyecek içecek ve muhtelif eşyalar sirkat ettiğini açıkladı. Mesele ile ilgili olarak yürütülen tahkikatın devam ettiğini belirten Güney, zanlının 8 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

5 gün daha

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Banu Soyer, zanlı Anciet Frorent Mbida’nın tahkikat maksatları bakımından 5 gün süreyle daha poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

Yeni Bakış

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.