1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 5 KAZA, 5 YARALI
5 KAZA, 5 YARALI

5 KAZA, 5 YARALI

5 kaza, 5 yaralı

A+A-

Mehmet KARA

Başkent’in Gönyeli, Göçmenköy, Hamitköy, Ortaköy bölgesi ile Lefkoşa-Girne anayolunda, dün gün içerisinde meydana gelen beş ayrı kazada beş kişi, çeşitli yerlerinden yaralandı.

Ambulanslarla Dr Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

Otomobil yayaya çarptı

Edinilen bilgilere göre ilk kaza, saat 08.15’te Gönyeli’de bulunan Atatürk Caddesi üzerinde meydana geldi. Yaya olarak yolun karşısına geçmeye çalışan 20 yaşındaki Mehmet Özay’a otomobil çarptı. Yaralı genç, hastanede müşahede altına alındı.

Hamitköy’de saat 10.00 sıralarında ise, bu kez üç aracın karıştığı bir kaza meydana geldi. Şans eseri herhangi bir yaralanmanın olmadığı kazada, araçlarda hasar oluştu.

Ortaköy Trafik ışıklarında, saat 14.30 sıralarında meydana gelen üçüncü kazada ise şerit değiştiren van araç, Hüseyin Topal yönetimindeki motosiklete çarptı. Kazayı hafif yaralarla atlatan motosiklet sürücüsü, hastaneye kaldırıldı.

Dere yatağına savruldular

Son olarak Lefkoşa-Girne anayolunda saat 15.00 sıralarında meydana gelen kazada, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği Jeep araç,  yolun solundan çıkarak dere yatağına uçtu. Kazada 65 yaşındaki sürücü Paul Fletcher ile aynı araçta yolcu olarak bulunan 66 yaşındaki Wendy Michelle New yaralandı.

Bu arada iddiaya göre, Göçmenköy’de saat 15.15’te, motosikleti ile seyir halinde olan bir kişi ise dengesini kaybetmesi sonucu yere düşerek kaza geçirdi. Hafif yaralanan şahıs, hastaneye kaldırıldı.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.