1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 6 ARACA ÇARPARAK DURABİLDİ!
6 ARACA ÇARPARAK DURABİLDİ!

6 ARACA ÇARPARAK DURABİLDİ!

Adeta dehşet saçtı!

A+A-

Gönyeli’de dün sabah 01.50 sularında meydana gelen kazada alkollü sürücü Mustafa Çelik adeta dehşet saçtı.

Ahmet İKİDERELİ

Gönyeli Atatürk Caddesi üzerinde  dün sabah 01.50 sularında meydana gelen kaza görenleri hayrete düşürdü. Kaza, Mustafa Çelik’in yönetimindeki DU 532 plakalı araçla 183 Mlg alkol tesiri altında süratli bir şekilde seyrettiği sırada, yolun solunda bulunan CTP binası önüne geldiği sırada karşı şeride geçip yoldan çıkarak o esnada park halinde bulunan KG 797 plakalı araca çarptı.

İki araç da savrularak diğer araçlara çarptı

Çarpmanın etkisiyle her iki araçta savrulup önce park halindeki  DU 532 plakalı araca, ardından yine park halindeki GG 213 Plakalı araca, daha sonra  ise AY 190 plakalı araç ile park halindeki KG 797, GR 262 ve DU 532 plakalı araçlara çarpması sonucu meydana geldi.  Kazanın ardından yaralanan DU 532 plakalı araç sürücüsü Mustafa Çelik Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesinde gördüğü yardım tedavisinin ardından polis tarafından göz altına alındı.

Sigortasız araç kullanmaktan tutuklandı


 Mustafa Çelik’in aracının sigortasız olduğu belirtilirken, mahkemeye çıkarılan Çelik, teminat şartlarını yerine getiremediği için 2 ayı geçmemek kaydıyla cezaevine gönderildi.  Bu arada, kazanın ardından Lefkoşa Trafik Tahkikat Amiri Mehmet Özatılgan da bölgede incelemelerde bulundu.  

Yeni Bakış

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.