1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 6 ÇOCUK BABASI, GÖZ YAŞLARIYLA UĞURLANDI
6 ÇOCUK BABASI, GÖZ YAŞLARIYLA UĞURLANDI

6 ÇOCUK BABASI, GÖZ YAŞLARIYLA UĞURLANDI

Arazi yangınına müdahale sırasında elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden Tuncer İşkey dün Yuvacık köy mezarlığına defnedildi.

A+A-

Arazi yangınına müdahale sırasında elektrik akımına kapılarak hayatını kaybeden Tuncer İşkey dün Yuvacık köy mezarlığına defnedildi.

Bademliköy’de önceki gün öğleden sonra çıkan arazi yangınına müdahaleye giden Orman Dairesi yangın müdahale ekibi işçisi Tuncer İşkey elektriğe kapılarak yaşamını yitirmişti.

vefa.jpg

Çıkan yangın sonucu Bademliköy Orman İtfaiyesi’ndeki iş arkadaşları ile birlikte yangına müdahale eden Orman İtfaiyesi işçisi İşkey, yanmakta olan kuru otlara su sıktığı sırada elektrik akımına kapılarak ağır yaralanmış, Cengiz Topel Hastenesi’ne kaldırılmasına rağmentüm müdahalelere rağmen kurtarılamamıştı.

Cengiz Topel Hastanesinden Lefkoşa Devlet Hastanesine kaldırılan İşkey’in cenazesi Lefkoşa Devlet Hastanesine kaldırıldı. İşkey’in cenazesi yapılan otopsiden sonra dün Bostancı’da gerçekleştirilen cenaze namazının ardından Yuvacık köy mezarlığına defnedildi.

Cenazeye Cumhurbaşkanı Derviş Derviş Eroğlu, bazı milletvekilleri, Merhum Tuncer İşkey’in ailesi ve sevenleri katıldı.

iskey.jpg

Cenaze için Bostancı Camii’ne gelen İşkey’in yakınlarından bazıları fenalık geçirdi. İşkey’i son yolculuğuna uğurlamak için Türkiye’den de pek çok yakını geldi. Cenaze sırasında Tuncer İşkey’in çocukları ve kardeşleri dakikalarca ağladı.

YD

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.