1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 8 KİŞİ UYUŞTURUCUDAN TUTUKLANDI
8 KİŞİ UYUŞTURUCUDAN TUTUKLANDI

8 KİŞİ UYUŞTURUCUDAN TUTUKLANDI

Gazimağusa’da

A+A-

Gazimağusa’da bazı evlerde arama yapan polis, tasarrufunda uyuşturucu bulunan ve yaşları 17 ile 46 arasında değişen 8 kişiyi tutukladı.

Polis Basın Subaylığı’ndan verilen bilgiye göre, polis dün akşam Gazimağusa’da G.U.N.(E-18) ve A.A.O.’nun (E-17) ikametgahını aradı. 

Polisin açıklamasına göre, aramada, “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu olduğuna inanılan 3 gram 750 miligram ağırlığında madde ele geçirildi.

Aramada, içinde “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 4 naylon poşet, yine içinde hintkeneviri türü uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 2 öğütücü bulundu.

Üzerinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan bir taksi kartı, içinde uyuşturucu madde kalıntısı olduğuna inanılan 4 sigara izmariti ve ucu yanık sarma sigara da bulunarak emare alındı.

İki zanlı tutuklandı.

Polis bu sabaha yakın Gazimağusa’da, Ali İhsan Kalmaz Sokak üzerindeki bir evde yaptığı aramada yaklaşık 4 gram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde buldu.

U.E.T.(E-34), N.U.(K-46), D.K.(K-22), A.S.C.(E-29), K.D.I.(E-29) ve I.M.(E-19) tutuklanırken N.U’ya ait araçta da arama yapıldı.
 
Araçta da yaklaşık 200 miligram ağırlığında “sentetik cannabinoid” türü uyuşturucu olduğuna inanılan madde bulundu ve emare olarak alındı.

Polisin olayla ilgili soruşturmaları sürüyor.

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.