1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 8 YAŞINDAKİ KIZDAN MÜJDELİ HABER!
8 YAŞINDAKİ KIZDAN MÜJDELİ HABER!

8 YAŞINDAKİ KIZDAN MÜJDELİ HABER!

8 YAŞINDAKİ KIZDAN MÜJDELİ HABER!

A+A-

Necati Taşkın İlkokulu önünde bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanan ve 5 gündür yoğun bakımda tutulan 8 yaşındaki Zeliha Arpacıoğlu hayati tehlikeyi atlattı.

Lefkoşa’da 2 Ekim tarihinde Necati Taşkın İlkokulu önünde meydana gelen trafik kazasında bir aracın çarpması sonucu ağır yaralanan ve 5 gündür yoğun bakımda tutulan 8 yaşındaki Zeliha Arpacıoğlu hayati tehlikeyi atlattı. Ağır yaralanarak Lefkoşa Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Arpacıoğlu’nun yoğun bakım ünitesinden çıkarıldığı ancak hastanede müşahade altında tutulduğunu öğrenildi.

GÜNLERCE KOMADA KALDI
Zeliha Arpacıoğlu ağır yaralanmasına neden olan kaza 2 Ekim saat 12.45 sıralarında meydana gelmişti. Kazada, Şerife Aknergiz (K-59), yönetimindeki LF 913 plakalı çift kabin araçla, Necati Taşkın İlkokulu karşısındaki toprak alan içerisinde yaya olarak bulunan Zeliha Arpacıoğlu’na (K-8) çarpmıştı. Vücudunda kırıklaroluşan ve Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Arpacıoğlu, ameliyat edilmiş ve yoğun bakımda müsaade altına alınmıştı. Hastanede beş gün yaşam savaşı veren Arpacıoğlu’nun hayati tehlikeyi atlattığı, yoğun bakım ünitesinden çıkarıldığı ancak hastanede müşahade altında tutulduğunu öğrenildi.

StarKıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.