1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. 9 EYLÜL İLKOKULU HAKKINDA AÇIKLAMA
9 EYLÜL İLKOKULU HAKKINDA AÇIKLAMA

9 EYLÜL İLKOKULU HAKKINDA AÇIKLAMA

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı 9 Eylül İlkokulu hakkında çıkan haberlere yönelik açıklama yaptı.

A+A-

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı, okullarda bakanlığın belirlediği müfredata bağlı olarak aynı eğitim verildiğini, dolayısıyla okullar arasında eğitim ve öğretimle ilgili herhangi bir fark bulunmadığını açıkladı.

Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı İlköğretim Dairesine bağlı 9 Eylül İlkokulu hakkında çıkan haberlere yönelik açıklama yaptı.

Açıklamada, “Haberde 9 Eylül İlkokulu’nda verilen eğitimin diğer okullarımızdan daha iyi olduğu ve okulun tercih edilme sebebinin bu nedenden kaynakladığından bahsedilmektedir” denilen açıklamada, toplumda zaman zaman böyle konularda yanlış bir önyargı ortaya çıktığı belirtildi…

Okullarda görev yapan öğretmenlerin büyük bir özveri ve fedakarlıkla mesleğini yaptığını hatırlatan Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı, “Okullarımız bakanlığımızın belirlediği müfredata bağlı olarak aynı eğitimi vermektedirler. Dolayısıyla okullarımız arasında eğitim ve öğretimle ilgili herhangi bir fark bulunmamaktadır. Öğretmenlik mesleğini özveri ile yapan öğretmenlerimize de güvenimiz tamdır” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.