1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ACI KAYIP!
ACI KAYIP!

ACI KAYIP!

Kader dün Belediye Başkanı Sezai Sezen ile bir dönem belediye başkanlığına aday olan Erdal Palu’yu acı bir şekilde karşı karşıya getirdi.

A+A-

Geçitkale-Akova anayolunda dün meydana gelen trafik kazasında, Erdal Palu yönetimindeki araç ile Sezen yönetimindeki araç yüz yüze çarpıştı. Kaza sonucu 57 yaşındaki Erdal Palu olay yerinde yaşamını yitirirken, hafif yaralanan Yedikonuk Belediye Başkanı Sezai Sezen ise Gazimağusa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

Öte yandan ölümlü kazanın ardından soruşturma başlatan polisin, Belediye Başkanı Sezai Sezen’i bugün Gazimağusa’da mahkemeye çıkarması beklenirken, talihsiz kazada yaşamını yitiren Erdal Palu ise son yolculuğuna uğurlanacak.

TOPRAK YOLA DÖNMEK İSTEDİ

Ardı ardına yaşanan trafik kazaları can almaya devam ederken dün meydana gelen kazada Erdal Palu yaşamını yitirdi. Geçitkale-Akova anayolunda öğleden sonra 15.00 sıralarında meydana gelen trafik kazası, Erdal Palu, yönetimindeki FG 403 plakalı araçla Geçitkale istikametine seyrettiği sırada, “Seymen’in Yeri” isimli işyerine geldiğinde, toprak yola dönmek için yolun sağına geçmesi ve ters istikametten gelen Sezai Sezen yönetimindeki KH 552 plakalı aracın önünü tıkaması sonucu meydana geldi.

ARAÇLAR YÜZ YÜZE ÇARPIŞTI, PALU KAZA YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Kazada Palu yönetimindeki araç ile Sezen yönetimindeki araç yüz yüze çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile hurdaya dönen araçtan Palu’nun cansız bedeni çıkarıldı. Hafif yaralanan Sezai Sezen ise kaldırıldığı Gazimağusa Devlet hastanesinde tedavi altına alındı.

CENAZESİ BUGÜN

Bir dönem Cumhuriyetçi Türk Partisi’nden (CTP) Geçitkale Belediye Başkanlığı’na aday olan iki çocuk babası Erdal Palu, bugün öğlen ezanına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Geçitkale Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

YA TUTUKLANACAK YA DA TEMİNATLA SERBEST KALACAK

Öte yandan ölümlü kazanın ardından soruşturma başlatan polisin, Belediye Başkanı Sezai Sezen’i bugün Gazimağusa’da mahkemeye çıkarması bekleniyor. Benzer vakalarda soruşturma amaçlı ilk etapta 3 gün tutukluluk talep eden polisin, Sezen hakkında teminat mı, tutukluluk mu talep edeceği merak ediliyor.

Star Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.