1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AÇIK ARTIRMAYLA ARAÇ VE YEDEK PARÇA SATILACAK
AÇIK ARTIRMAYLA ARAÇ VE YEDEK PARÇA SATILACAK

AÇIK ARTIRMAYLA ARAÇ VE YEDEK PARÇA SATILACAK

Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi, bazı araç ve oto yedek parçaları açık artırmayla satışa sunacak.

A+A-

Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi, önümüzdeki hafta bazı araç ve oto yedek parçaları açık artırmayla satışa sunacak.

Dairenin Haspolat ambarında, Lefkoşa Su İşleri Dairesi avlusunda, Su İşleri Dairesi Atölyesi’nde, Gazimağusa Gümrüğü’nde ve Ercan Havalimanı’nda bulunan çeşitli tip araç ve oto yedek parçayı açık artırma ve peşin para ile 26-27-28 Kasım tarihlerinde satışa sunacağını duyuruldu.

Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi Müdürlüğü’nden yapılan yazılı açıklamaya göre, 26 Kasım Çarşamba günü saat 10.00’da Ercan Havalimanı’ndaki eski KTHY ikram binası avlusunda motosiklet, salon araç, minibüs, otobüs ve kamyon satışı yapılacak.

27 Kasım Perşembe günü saat 09.30’da Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi Haspolat ambarı avlusunda çeşitli tip araç ve oto yedek parça; saat 12.30’da Su İşleri Dairesi, Lefkoşa Sanayi Bölgesi’nde exavatör satışı; saat 13.00’te Çağlayan İlkokulu karşısındaki Su İşleri Dairesi atölyesinde kazıcı/ yükleyici satışı yapılacak.

28 Kasım Cuma saat 10.00’da ise Gazimağusa Gümrüğü’ndeki 9 numaralı ambarda motosiklet, salon araç ve kamyon açık artırmayla satışa sunulacak.

Açık artırmayla ilgili daha fazla bilginin 2285940-41-42-43 numaralı telefonlardan ve Devlet Emlak ve Malzeme Dairesi Müdürlüğü’nden alınabileceği belirtildi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.