1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ''ACISI BİZDEN ÇIKIYOR''
''ACISI BİZDEN ÇIKIYOR''

''ACISI BİZDEN ÇIKIYOR''

Burası Lefkoşa

A+A-

Lefkoşa'nın, Ortaköy Bölgesi'ndeki vatandaşlardan gelen telefon aramaları üzerine, ekibimiz bugün sabah 08.30 sıralarında, Ortaköy Bölgesi'ndeki vatandaşın  sesi oldu.

Vatandaş gece gündüz yanan sokak lambalarının bu durumuna öfkeli. ''Boş yere gece gündüz yanıyor acısı bizden çıkıyor'' Bizleri durumdan haberdar eden vatandaş sözlerine şu şekilde devam ediyor ''Elektrik faturalarına okkalı zammın ardından bu şekilde, yetkililerin duyarsızlıkları bizi çileden çıkarıyor. Sabah gözümü açtığımda karşılaştığım manzara karşısında ister istemez sinir oldum. Halka hiç bir açıklama yapılmadan bir elektiriğe bir benzine zam yapılıyor, kimin acısı, neyin acısı halktan çıkarılıyor anlayabilmiş değiliz''

''Benim öfkem, ülkemizin, biz halkımıza sahip çıkacağına, daha iyi şartlarda bir yaşam sağlamak için çalışacağına, sürekli vatandaşı zarara, daha da kötü bir ekonomik duruma düşürüyor.'' Yetkililere seslenerek sesini duyurmak istediğini belirten vatandaş artık duyarlı davranışlar sergilenmesini, halkın mutlu ve huzurlu bir şekilde KKTC topraklarında yaşamak istediğini belirtti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.