1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ACISI HİÇ DİNMEDİ
ACISI HİÇ DİNMEDİ

ACISI HİÇ DİNMEDİ

ACISI HİÇ DİNMEDİ

A+A-
Ramazan ayının son günü olan dün, Kuzey Kıbrıs genelindeki mezarlıklar ziyaretçi akınına uğradı. Arefe günü kaybettikleri yakınlarının kabirlerini ziyaret eden vatandaşlar özlem ve hüznü birlikte yaşadı.
Kaybettikleri yakınlarının ardından dua eden vatandaşlar, günler öncesinden Lefkoşa Türk Belediyesi (LTB) tarafından hazırlıkları tamamlanan mezarlığın, geçen yıllara göre daha düzenli ve temiz olmasından dolayı memnuniyetlerini belirtti.
Mezarlık ziyaretine gelen vatandaşlar arasında Kıbrıs Türk siyasetinin deneyimli isimlerinden ve eski başbakanlardan İrsen Küçük de vardı. 
İrsen Küçük, trafik kazası sonucu genç yaşta kaybettiği oğlu Kemal’i kabri başında andı, dualar okudu.

 

“Kemal’imin acısı her geçen yıl artıyor”
Lif kopması sonucu kolundan operasyon geçiren, mezarlığa da bandaj ile gelen Küçük, özlemini dile getirirken bir hayli duygulandı, “20. yıl, dile kolay. Trafik kazası sonucunda çok genç yaşta kaybettiğim oğlum Kemal’im yıllar geçtik sonra aramızdan ayrılışının etkisi daha da artmaktadır. Tabi ki bayramlar ve özel günler ziyaretlerimiz sıklaşmaktadır. Bu arada hayatını kaybeden tüm yakınlarıma da gelmişken ziyaret ediyorum. Tabi Allah kabul etsin, Allah rahmet eylesin nur içinde yatsınlar” dedi.

 

LTB’nin çalışmalarından övgüyle söz etti
Eski Başbakan, mezarlık içinde mesai yapan Lefkoşa Türk Belediyesi personelinden de övgüyle söz ediyor: “Bugün belediye personeli gayet güzel çalışma yapıyor. Özellikle arife günü, 20 yıldır eksiltmeden gelen birisiyim. Dolayısıyla düzenli bir trafik akışı sağladılar, arkadaşları kutlarım. Eskiye nazaran bakımlı. Genel bir temizlik yapılmış, suya baktım eksilmemiş.”
Diyalog
Etiketler : , ,
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.