1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ADADA EN BÜYÜK ASKERİ GÜÇ OLACAĞIZ!
ADADA EN BÜYÜK ASKERİ GÜÇ OLACAĞIZ!

ADADA EN BÜYÜK ASKERİ GÜÇ OLACAĞIZ!

“Adada kalıcıyız ve en büyük askeri güç olacağız”

A+A-

Rum Yönetiminin, Rusya ile askeri anlaşma yapmasından sonra konuşan Kıbrıs’taki İngiliz üslerinin yeni komutanı, “Adada kalıcıyız ve en büyük askeri güç olacağız” dedi.

Kıbrıs’taki İngiliz üslerinin yeni komutanı Mike Wigston, ‘Forces TV’ adlı askeri yayın kuruluşuna yaptığı açıklamada, adada kalıcı olduklarını kesin bir dille vurgulayarak “Bundan şüphe duyulmamalıdır”dedi. Rum lidei Nikos Anastasiadis’in, Rusya Devlet Başkanı Putin ile askeri işbirliği anlaşması imzalamasının ardından konuşan Wingston, Kıbrıs’taki İngiliz Üsleri’nin önümüzdeki iki yılda İngiltere’nin yurt dışındaki en büyük askeri gücü olacağını söyledi.

 

   Kıbrıs’taki İngiliz üslerinin yeni komutanı Mike Wigston, adada kalıcı olduklarını kesin bir dille vurguladıktan sonra “bundan şüphe duyulmamalıdır”dedi.
   Haravgi gazetesi, Wigston’un; İngiliz “Forces TV” kanalına konuştuğunu ve “Kıbrıs’taki İngiliz Üsleri’nin önümüzdeki iki yılda İngiltere’nin yurt dışındaki en büyük askeri topluluğu olacaktır” dediğini yazdı.
   Habere göre Wigston, Kıbrıs’ın İngiltere için askeri açıdan önemine vurgu yaptığı konuşmasında, Rum hükümetiyle ilişkilerini ise “çok iyi” diye nitelendirdi.
  Wigston “Buradaki varlığımız hakkında şüphe duyulan günler geçmişte kaldı” şeklinde konuştu
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.