1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ADALIER: “BELEDİYE ÇALIŞANLARI EVLADLARIMDIR".
ADALIER: “BELEDİYE ÇALIŞANLARI EVLADLARIMDIR".

ADALIER: “BELEDİYE ÇALIŞANLARI EVLADLARIMDIR".

Beyazıt Adalıer, belediye çalışanları ile bir araya gelerek yeni dönemde hayata geçireceği projelerini paylaştı.

A+A-

ADALIER: “BELEDİYE ÇALIŞANLARI EVLADLARIMDIR. HER ZAMAN EN BÜYÜK YARDIMCIM VE DESTEKCİM OLDULAR”

DENKTAŞ: “ÇOK İLGİNÇTİR AMA BUGÜN HALA DAHA 28 BELEDİYE İÇİNDE KASASINDA PARA OLAN VE HARCAYAMAYAN TEK BELEDİYE MEHMETÇİK BELEDİYESİ’DİR”

DİNÇYÜREK: “YENİ DÖNEM ÇOK DAHA GÜZEL OLACAK”

Demokrat Parti-Ulusal Güçler (DP-UG) Mehmetçik Belediye Başkan adayı ve Mehmetçik Belediye Başkanı Beyazıt Adalıer, belediye çalışanları ile bir araya gelerek yeni dönemde hayata geçireceği projelerini paylaştı.

DP-UG Basın Bürosu’ndan verilen bilgiye göre, Mehmetçik Belediye Gazinosu’nda, Mehmetçik Belediyesi personeline yönelik dayanışma yemeği düzenlendi.

Yemeğe, DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı, DP Ulusal Güçler Genel Sekreter Hasan Taçoy, Gazimağusa Milletvekili Hakan Dinçyürek, DP Ulusal Güçler MYK üyesi Mehmet Erülkü katıldı.

ADALIER

Yemek öncesi bir konuşma yapan Belediye Başkanı Beyazıt Adalıer, belediye çalışanlarını evlatları gibi gördüğünü, en büyük yardımcı ve destekçisinin çalışanları olduğunu söyleyerek,  yeni dönemde de birlik ve beraberlik içerisinde çalışıp, beldeyi çok daha güzel noktalara taşıyacaklarına inanç belirtti.

Geçmiş dönemde yaşanan bir takım sıkıntılara değinen Adalıer, imkânlar dâhilinde elinden gelenin fazlasını yaptığını, ancak yeterli olmadığı yerlerde de her zaman samimi olarak doğruları gerek personeli, gerekse halkıyla paylaştığını söyledi.

Adalıer, “sıkıntıların iyileştirilerek çalışanlarımızın ve halkımızın daha iyi günlere geleceğinin sözünü veriyorum” dedi.

Gayretleri ve başarılı çalışmaları için personele teşekkür eden Adalıer, yeni dönem projelerini personelle paylaştı.

DENKTAŞ

DP Ulusal Güçler Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş da, Belediye Başkanı, Meclis Üyeleri ve çalışanların bir aile olduğunu söyledi.

Geçmiş hükümetler döneminde kırsal belediyelere çok büyük haksızlıklar yapıldığını savunan Denktaş, özellikle Mehmetçik Belediyesi’nde yaşanan sıkıntının kaynağının merkezi hükümetlerin yapmış olduğu haksızlıklardan kaynaklandığını ileri sürdü.

Denktaş,  yeni dönemde Belediyeler Yasası’nı yeniden ele alacaklarını belirtti.

Denktaş, “Çok ilginçtir ama bugün hala daha 28 belediye içinde kasasında para olan ve harcayamayan tek belediye Mehmetçik Belediyesi’dir” dedi.

Mehmetçik’de bir dönem daha Adalıer’e destek verilmesini isteyen Denktaş, yeni seçilecek belediye meclis üyeleri ile birlikte çok daha güzel bir idarenin yeniden oluşturulacağını ve yaşanan sıkıntıların yeniden tekrarlanmayacağını vurguladı.

DİNÇYÜREK

DP Ulusal Güçler Gazimağusa Milletvekili Hakan Dinçyürek de, yaşanan sürecin gelişmeleri hakkında personele bilgi verdi.

Dinçyürek, her şeye rağmen Mehmetçik Belediyesinin nerden nereye geldiğinin en büyük tanıklarının da bölge halkı ve Belediye çalışanları olduğunu söyledi.

Dinçyürek; “Belediyenin bir binası, sahildeki belediyeye ait gazinosu yoktu, halka hizmet verecek alanları çok dardı tüm imkânsızlıklara rağmen beldemiz belediye olarak hangi imkânlarla nerden nereye geldi bunu en iyi sizler yaşarak gördünüz ve biliyorsunuz. Evet, yeterli değil ama yeni dönem Beyazıt Adalıer ile çok daha güzel olacak” dedi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.