1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AHLAKSIZ TEKLİF!
AHLAKSIZ TEKLİF!

AHLAKSIZ TEKLİF!

Turp gibi Maşallah;

A+A-

 

Banka memuru kadına, “Göğüslerin güzel, beraber olalım” diyen ve tutuklandıktan sonra deli numarası yapan Olalekan sağlık kontrolünden geçirildi

Turp gibi Maşallah

Girne’deki bir bankada çalışan kadın memura, “Göğüslerin güzel, beraber olalım” diyen ve tutuklandıktan sonra deli numarası yapan Nijerya uyruklu Olalekan David sağlık kontrolünden geçirildi.

Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’nde yapılan kontrolde akıl ve ruh sağlığında herhangi bir bozukluk tespit edilemeyen zanlı dün Girne’de yeniden mahkemeye çıkarıldı.

Girne’de 20 Kasım tarihinde bir bankaya giderek çalışan kadına uygunsuz teklifte bulunan ve şikâyet üzerine gözaltına alınan zanlı dün çıkarıldığı teminat duruşması sonrası cezaevine gönderildi. Mahkeme, cinsel taciz suçunu işleyen zanlının yargılanıncaya kadar 1 ay süre ile cezaevine gönderilmesine karar verdi.

Zanlı, geçtiğimiz Cuma günü mahkemeye çıkarılmış ancak duruşma esnasında dengesiz hareketler sergileyince yargıç emri ile Barış Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi’ne gönderilmişti.

  

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.