1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AHMET ZAİM: “PARLEMENTO YENİ BİR ÇEHRE KAZANACAK”
AHMET ZAİM: “PARLEMENTO YENİ BİR ÇEHRE KAZANACAK”

AHMET ZAİM: “PARLEMENTO YENİ BİR ÇEHRE KAZANACAK”

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber’i ziyaretinde konuşan Polis Genel Müdürü Ahmet Zaim, polisin şu anda kadrosunda yaklaşık 350 “emekli potansiyeli” olduğunu ifade etti.

A+A-

ZAİM: “ŞU ANDA KADROMUZDA YAKLAŞIK 350 EMEKLİ POTANSİYELİ VAR. 2014 YILINDA, POLİSE YENİ PERSONEL ALIMI KONUSUNDA, BİZİ DESTEKLEYECEĞİNİZİ UMUYORUM”

SİBER: “EĞER POLİS, ‘350 PERSONEL İHTİYACIM VAR AMA KADROSUZLUKTAN DOLAYI ALAMIYORUM’ DİYORSA BUNUN SORGULANMASI GEREK”

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Sibel Siber’i ziyaretinde konuşan Polis Genel Müdürü Ahmet Zaim, polisin şu anda kadrosunda yaklaşık 350 “emekli potansiyeli” olduğunu ifade etti.

Zaim, “2014 yılında, polise yeni personel alımı konusunda, bizi destekleyeceğinizi umuyorum” dedi.

Meclis Başkanı Siber, Polis Genel Müdürü Ahmet Zaim, Polis Genel Müdür 1’inci Yardımcısı Pervin Gürler ile Polis Genel Müdürü 2’nci Yardımcısı Süleyman Manavoğlu’nu kabul etti.

Polis Genel Müdürü Zaim, Siber’e yeni görevinde başarılar diledi.

“PARLEMENTO YENİ BİR ÇEHRE KAZANACAK”

Parlamentonun Sibel Siber sayesinde yeni bir çehre, ivme ve çalışma düzeni kazanacağına inanç belirten Ahmet Zaim, “Sizinle her zaman iyi bir diyalog içerisinde çalışacağımızı, hizmette bir bütün olarak yanınızda olacağımızı vurgulamak isterim” dedi.

Halkın ve polisin, yarınlara huzur ve güven içinde ilerleyebilmesi için Meclis’te bekleyen yasalar olduğuna dikkati çeken Ahmet Zaim, söz konusu yasaların biran önce geçirilmesi temennisinde bulundu.

ZAİM: “POLİS’TE 350 PERSONELE İHTİYAÇ VAR”

Ahmet Zaim, konuşmasında bazı sıkıntıları da dile getirerek, “Şu anda kadromuzda yaklaşık 350 emekli potansiyeli var. 2014 yılında, polise yeni personel alımı konusunda, bizi destekleyeceğinizi umuyorum” dedi.

SİBER: “BİRLİKTE HAREKET EDEREK GÜVEN İÇİNDE BİR GELECEK KURULABİLİR”

Kabulde konuşan Meclis Başkanı Sibel Siber, ülkenin polisi ile halkı ile bir bütün olduğunu ifade ederek, ülkenin geleceğinin herkesin birbirine destek olmasıyla kurulabileceğini söyledi.

Siber, ülkedeki huzur ve güvenin önemine işaret ederek, bunu polisin sağladığını kaydetti.

Siber, “Eğer polis, ‘350 personel ihtiyacım var ama kadrosuzluktan dolayı alamıyorum’ diyorsa bunun sorgulanması gerekir” dedi.

Geçtiğimiz dönemde yapılan istihdamların birçok kurum gibi polisi de etkilediğini vurgulayan Siber, polisin eksik kadrosunun en kısa zamanda tamamlanacağının temennisini dile getirdi.

Siber, konuşmasında polis teşkilatına görevlerinde başarılar diledi.

Görüşme sırasında Sibel Siber’e Meclis Genel Sekreteri Fisun Aksun ile Meclis Özel Kalem Müdür Ahmet Muratoğlu da eşlik etti.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.