1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “AİLE İÇİ İLETİŞİM” KONUSUNDA SÖYLEŞİ
“AİLE İÇİ İLETİŞİM” KONUSUNDA SÖYLEŞİ

“AİLE İÇİ İLETİŞİM” KONUSUNDA SÖYLEŞİ

Gazimağusa Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Mağusa Kadın Merkezi (MAKAMER), “Aile içi iletişim” konusunda yarın söyleşi düzenliyor.

A+A-

Gazimağusa Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Mağusa Kadın Merkezi (MAKAMER), “Aile içi iletişim” konusunda  yarın söyleşi düzenliyor.

Gazimağusa Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, söyleşi Mağusa Kültür ve Kongre Merkezi’nde saat 19:00’da  yapılacak.

Söyleşide Sosyal Hizmet Uzmanı Buse Erzeybek, “etkili iletişim kurmak için dikkat edilmesi gereken önemli noktaların neler olduğu; aile içi iletişimde ebeveyn, çocuk ve eşlerin ilişkisinde yanlış iletişimden dolayı ortaya çıkan sorunların önüne nasıl geçebileceği”
konularında bilgi verecek.

Açıklamada, seminerden önce saat 18:30’da Kuzey Kıbrıs Seramikçiler Derneği ile MAKAMER’im işbirliğinde “Döngü” sergisinin de açılacağı belirtildi.

MAKAMER, Gazimağusa ve civar bölgelerde yaşayan kadınların aile ekonomisine katkısını geliştirme, günlük yaşamda karşılaştıkları sorunları aşmalarına yardımcı olması yanında, kadının toplumsal yaşamda sosyal, siyasal, ekonomik, hukuksal ve  yasal hakları konusunda bilgilendirme toplantıları ve seminerler düzenlemeyi hedefliyor.

Tak

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.