1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AİLE ‘İNTİHAR DEĞİL’ DEDİ
AİLE ‘İNTİHAR DEĞİL’ DEDİ

AİLE ‘İNTİHAR DEĞİL’ DEDİ

Lefkoşa’daki Yenişehir Bölgesi’nde 15 metre yükseklikteki bir apartmandan düşen 17 yaşındaki Kübra Ş’nin durumunun kritik olduğu öğrenildi.

A+A-

Dün Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nde sabahlayan Kübra Ş’nin ailesi, olayın intihar olmadığını söyledi. “İntihar etmedi, yalnıza balkondan sarktı.”

Edinilen bilgilere göre genç kızın vücudunun çeşitli yerlerinin yanı sıra kaburga kemiklerin de kırıklar var. Durumunun kritik olduğu öğrenildi.
 
Lefkoşa’daki Yenişehir Bölgesi’nde 15 metre yükseklikteki bir apartmanın 4’üncü katından düştüğü söylenen 17 yaşındaki Kübra Ş.’nin sağlık durumunun kritik olduğu bildirildi. Tedavi için kaldırıldığı Dr. Burhan Nalbantoğlu Acil Servisi’nde yaşam mücadelesi veren genç kızın ailesi ise, “Kızımız intihar etmedi. Yalnızca balkondan sarktı” dedi.
 
“Kızımız intihar etmedi”
Öte yandan genç kızın sağlık durumu hakkında haber almak için Dr. Burhan Nalbantoğlu Hastanesi’nde bekleyen ailesi, Kübra Ş’nin vücudunun çeşitli yerlerinin yanı sıra kaburga kemiklerinin kırıldığını söyledi. Hastane önünde kızından müjdeli bir haber almak için bekleyen acılı anne “Kızım asla intihar etmedi. Yavrum ne olur iyileş. Bize daha fazla acı yaşatma” diyerek gözyaşlarına boğuldu.
 
Beşir Atalay hastaneyi arayarak bilgi aldı
15 metre yükseklikteki bir apartmanın 4’üncü katından düştüğü söylenen 17 yaşındaki Kübra Ş’nin dayısının Türkiye’de Özel Harekât’ta görevli olduğu ve yeğeni hakkında bilgi almaya çalıştığı belirtildi.
 
Dayısının Kübra Ş’nin durumu hakkında bilgi edinmesi için Türkiye’de üst düzey yetkililerden yardım istediği esnada olayı duyan Türkiye Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay’ın Devlet Hastanesi’ni arayarak Kübra Ş’nin sağlık durumu hakkında bilgi aldığı öğrenildi.  Diğer yandan, genç kızın babası, “Kızımın intihar ettiğine inanmıyorum. Takıntılı, intihar edecek bir kişiliğe sahip değil. Tek çocuğumuz kızımızdır. Her isteğini yerine getirmeye çalışıyoruz. İntihar edecek bir durum yoktu” dedi.
Haberal Kıbrıslı
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.