1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AKÇA: “BET OFİSLER DÜZENLENMELİ”
AKÇA: “BET OFİSLER DÜZENLENMELİ”

AKÇA: “BET OFİSLER DÜZENLENMELİ”

Rauf Raif Denktaş ve Düşüncelerini Yaşatma Derneği Genel Başkanı Latif Akça, ülkede şu anda sayıları 81’i bulan bet ofislerinde...

A+A-

Rauf Raif Denktaş ve Düşüncelerini Yaşatma Derneği Genel Başkanı Latif Akça, ülkede şu anda sayıları 81’i bulan bet ofislerinde at ve köpek yarışları yanında sanal rulet ve futbol oyunlarını da içeren bahis oyunları da oynatılmakta olduğunu kaydederek, hükümetten düzenleme yapmasını istedi.

Akça yazılı açıklamasında, bet ofislerinde istihdam edilmiş yüzlerce genç bulunduğunu da üzülerek izlediklerini kaydetti.

“Yumuşak bir geçiş dönemi sağlamak ve bu gençlerimizin bir anda işsiz kalmamalarını da düşünerek hareket edilmelidir. Adından da anlaşıldığı gibi bet ofisler ilk etapta sadece bet oynanan yerler olarak düzenlenmelidir, denetimler çoğaltılmalıdır” diyen Akça şunları kaydetti:

“Tam bir yıldır yaptığımız araştırmalarda, bu yerlere giden insanlarımızın alışkanlıklarına yenik düşmeleri yüzünden büyük kayıplar yaşadıklarını görmekteyiz. Birçok vatandaşımız bu yüzden önce evinden sonra eşinden ve işinden olmuştur.

Bizler, Rauf R. Denktaş ve Düşüncelerini Yaşatma Derneği olarak, halkımızın refahını ve mutluluğunu düşünmekte ve gelecek olan nesillere daha güzel bir ülke kazandırmak inancındayız.

Bu bağlamda hükümet edenleri göreve davet ediyor, toplumun sesine kulak vermesiniz istiyoruz.”

TAK

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.