1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AKIL ALMAZ BİR DURUM!
AKIL ALMAZ BİR DURUM!

AKIL ALMAZ BİR DURUM!

Kamyonun altına takılan elektrik kablosu, yolda çalışma yapan işçilere ve onları bekleyen polise çarptı

A+A-

Çatalköy’de dün yol kenarında çalışan KIB-TEK personeli 4 işçi ile onların güvenliği için görev yapan polis memuru akıl almaz bir şekilde iş kazası geçirdi. Bir kamyonun altına takılarak sürüklenen elektrik kablosu yol kenarında çalışan Burçin Karataş, Münür Çağanağa, Alpay Akçınar ve Mustafa Kayıkçı ile onların güvenliği için görev yapan polis memuruna çarptı. Çarpmanın etkisiyle hafif şekilde yaralanan 5 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı.

İş kazası dün saat 12.00 sıralarında Paul Lewis Naddel yönetimindeki salon aracın, önünde seyreden Alpay Akaner yönetimindeki kamyonu geçtiği sırada yerde bulunan yüksek gerilim hattına çarpmasıyla meydana geldi. Çarpmanın etkisiyle yükselen gerilim hattı, kamyonun altına takıldı.

Hareket halindeki kamyonla beraber sürüklenmeye başlayan kablo, görevini yapan polis memuru ile elektrik kurumu çalışanlarına çarptı. Kablonun çarpmasıyla polis ve çalışanlar yaralandı. Hastaneye kaldırılan yaralıların, durumunun iyi olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili polis soruşturma başlattı.

 

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.