1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AKILLANMADI CEZAEVİNE GİTTİ!
AKILLANMADI CEZAEVİNE GİTTİ!

AKILLANMADI CEZAEVİNE GİTTİ!

Akıllanmadı cezaevine gitti!

A+A-

Girne’de alkollü araç kullandığı gerekçesiyle ehliyetine el konulan Umut Karaca, bir hafta sonra alkollü araç kullanarak 3 araca birden çarpması ve kazada bir kişinin ciddi yaralanması sonucunda dün çıkarıldığı mahkeme tarafından yargılanıncaya kadar cezaevine gönderildi.

Abbas ELMAS

Girne’de alkollü araç kullanarak 3 araca birden çarpıp bir kişinin yaralanmasına neden olan Umut Karaca, dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarılarak yargılanacağı güne kadar Merkezi Cezaevi’ne gönderildi.

Mahkemede olayla ilgili bulguları aktaran Girne Polis Müdürlüğü Trafik Şube’de görevli polis memuru Ozan Özer, zanlı Umut Karaca’nın 5 Ekim tarihinde Girne’de meydana gelen “Ehliyetsiz araç kullanma, sigortasız araç kullanma, dikkatsiz ve tehlikeli araç kullanma, dikkatsizlik ve ihmalkarlık sonucu kazaya sebebiyet verme” suçlarından methaldar olduğunu söyledi.

Zanlının söz konu tarihte tasarrufundaki BMW marka araçla Ziya Rızkı Caddesi üzerinde park halinde bulunan 3 adet lüks araca çarparak 30 bin TL’lik hasara neden olduğunu aktaran polis memuru Özer, park halindeki araçlarda bulunan bir kişinin yaralandığını ve Girne Akçiçek Hastanesi’nde çenesine 20 dikiş atıldığını aktardı.

Ozan Özer, zanlının olay tarihinden bir hafta önce de alkollü araç kullandığı sırada polis tarafından tespit edildiğini ve ehliyetine el konulduğunu söyledi. Zanlının TC vatandaşı ve KKTC’de çalışma izni işle bulunduğuna dikkat çeken polis zanlının davalarında hazır bulunabilmesi maksadı ile mahkemenin uygun göreceği teminat şartlarına bağlanmasını talep etti.

Huzurundaki şahadeti ve zanlının itirazı olmamasını dikkate alan Girne Kaza Mahkemesi Yargıcı Fügen Ulutekin, “Seni cezaevine göndereceğim. Belki o zaman akıllanırsın” şeklinde konuşarak, zanlının yargılanacağı güne kadar 20 gün süreyle Merkezi Cezaevi’nde hükümsüz tutuklu olarak kalmasını emretti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.