1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. AKP MİLLETVEKİLİ KARACA, DAÜ’YÜ ZİYARET ETTİ
AKP MİLLETVEKİLİ KARACA, DAÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

AKP MİLLETVEKİLİ KARACA, DAÜ’YÜ ZİYARET ETTİ

Harun Karaca, bugün, Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni de ziyaret ederek üniversiteyle ilgili bilgi aldı ve incelemelerde bulundu.

A+A-

Çeşitli temaslarda bulunmak üzere önceki gün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ne gelen Türkiye Adalet ve Kalkınma Partisi İstanbul Milletvekili Harun Karaca, bugün, Doğu Akdeniz Üniversitesi’ni de ziyaret ederek üniversiteyle ilgili bilgi aldı ve incelemelerde bulundu.

DAÜ Rektörü Prof. Dr. Abdullah Y. Öztoprak’ı makamında ziyaret eden Karaca’ya, TBMM’de Millevekili Danışmanlığı görevini yürüten DAÜ mezunu Aydın Keskin eşlik etti. Görüşmede diğer üst düzey akademisyenler ve görevliler de hazır bulundu.

Prof. Dr. Öztoprak, konuşmasında, DAÜ ile ilgili detaylı bilgiler verdi. Yeni akademik yılda öğrenci sayısının 18 bin 500 civarına yükseleceğini ifade eden Rektör Prof. Dr. Öztoprak, TC’den 2 bin 500 – 3 bin civarında yeni öğrenci beklediklerini vurguladı. 90’ın üzerinde ülkeden öğrencinin DAÜ’de eğitim gördüğünü söyleyen Prof. Dr. Öztoprak, tam anlamıyla uluslararası bir üniversite olduklarını, öğrenci profili ve akreditasyonları ile tanınmayan bir ülkenin üniversitesi olarak tüm dünyada tanındıklarını dile getirdi.

Ziyarette DAÜ Rektörü Prof. Dr. Öztoprak tarafından Milletvekili Karaca’ya Kıbrıs’a özgü ipek kozası pano ve gümüş tabak takdim edildi. Öztoprak ve akademisyenler Karaca’ya DAÜ kampüsünü de gezdirdi. 

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.