1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ALANLI İSKELE’DE MİTİNG DÜZENLEDİ
ALANLI İSKELE’DE MİTİNG DÜZENLEDİ

ALANLI İSKELE’DE MİTİNG DÜZENLEDİ

İskele’de düzenlenen miting;

A+A-

DP-UG İSKELE BELEDİYE BAŞKAN ADAYI ALANLI İSKELE’DE MİTİNG DÜZENLEDİ

Demokrat Parti Ulusal Güçler (DP-UG) İskele Belediye Başkan Adayı Hüseyin Alanlı İskele’de miting düzenledi.

DP-UG Basın Bürosu’ndan yapılan açıklamaya göre, mitinge DP-UG Genel Başkanı, Başbakan Yardımcısı Serdar Denktaş, Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Ahmet Kaşif, Çevre ve Doğal Kaynaklar Bakanı Hamit Bakırcı, DP-UG Gazimağusa Milletvekili Hakan Dinçyürek ve bazı parti yetkilileri katıldı.

Mitingde bir konuşma yapan Serdar Denktaş, Alanlı’ya verdikleri desteğin tam olduğunu vurgulayarak, “Alanlı’nın belediye başkanlığını şimdiden kutluyorum. Alanlı ve ekibi projeleriyle İskele’yi değiştirecek, geliştirecek, halka eşit hizmet götürecek” dedi.

Konuşmasında Anayasa değişikliğine de değinen Denktaş, yapılacak değişikliklerde halkın zarar göreceği hiçbir madde olmadığını ifade ederek, İskele halkına anayasa için yapılacak referandumda “evet” oyu kullanmaları yönünde çağrıda bulundu.

DP-UG İskele Belediye Başkan adayı Hüseyin Alanlı ise mitingdeki konuşmasında, 29 Haziran’daki seçimin 20 yıllık saltanatın çöküşü olacağını söyleyerek, “Köy görünümünde olan İskele’yi kente dönüştürmek için geliyoruz” dedi.

İskele’nin mevcut belediye başkanının çamur atma politikası izlediğini öne süren Alanlı, “Daha güzel, daha bayındır bir İskele için sizin desteğinizle geliyoruz” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.