1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ALİ CEYLAN YAĞMURLA UĞURLANDI
ALİ CEYLAN YAĞMURLA UĞURLANDI

ALİ CEYLAN YAĞMURLA UĞURLANDI

Elim bir trafik kazasında geçtiğimiz gün hayatını kaybeden futbolcu Ali Ceylan, dün yoğun yağmur altında düzenlenen törenlerin ardından toprağa verildi.

A+A-

Trafik kazasında hayatını kaybeden Dumlupınar Türk Spor Kulübü futbolcusu Ali Ceylan, gözyaşları ile son yolculuğuna uğurlandı.

Ceylan için ilk tören, formasını giydiği Dumlupınar Türk Spor Kulübü lokalinde yapıldı. Törene kulüp yetkilileri, CTP Mağusa Milletvekili Erkut Şahali, KTFF Asbaşkanı AliKaravezirler, KTFF Dış İlişkiler Sorumlusu Orçun Kamalı, A ve A2 takım oyuncuları, MTG, Mormenekşe, Maraş Gençlik ve Çanakkale kulüp yetkili ve sporcuları, Ceylan’ın ailesi ve arkadaşları katıldı.

Güneşoğlu: “Tüm spor camiasının kaybı”

Törende bir konuşma yapan Dumlupınar Kulüp Başkanı Güneş Güneşoğlu, çok üzgün olduklarını, çok değerli bir oyuncularını kaybetmenin büyük üzüntüsünü yaşadıklarını belirtti. Ailesine ve sevenlerine bir kez daha sabır dileyen Güneşoğlu, Ali Ceylan’ın kaybının tüm spor camiasının kaybı olduğunu ifade etti.

Ceylan’ın cenazesi daha sonra Lala Mustafa Paşa Camisi’ne getirildi. Cenaze törenine çok sayıda yetkili, sporcu, ailesi ve sevenleri katıldı. Ceylan’ın cenazesi daha sonra gözyaşları arasında Mağusa Kabristanlığı’nda defnedildi.

Kaza nasıl olmuştu?
Kaza, önceki gün saat 14.15 raddelerinde eski Mağusa-Lefkoşa anayolunda 29 yaşındaki Ali Ceylan yönetimindeki LT 286 plakalı araç ile Lefkoşa istikametinden Mağusa istikametine doğru seyrettiği sırada, yolun sağına geçerek karşı istikametten gelen Erdal Gülen (E-30) yönetimindeki HR 394 plakalı van araç ile yüz yüze çarpışması sonucu meydana geldi.

YD

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.