1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ALIŞTINIZ MI, ŞAŞIRDINIZ MI?
ALIŞTINIZ MI, ŞAŞIRDINIZ MI?

ALIŞTINIZ MI, ŞAŞIRDINIZ MI?

Bu manzaraya alıştınız mı, şaşırdınız mı;

A+A-

Kuzey Kıbrıs’ta dört gözle beklenen yağmur, önceki gün az da olsa toprakla buluştu. Kuraklık tehlikesinin iyiden iyiye hissedilmesi nedeniyle yağmur yüzleri güldürse de Lefkoşa’da sürücüler, su dolu çukurlara düşmemek için adeta zikzak çizdi.

Başkent Lefkoşa’nın çeşitli yerlerinde ve özellikle Organize Sanayi bölgesindeki yollar, yağmurun ardından mini bir gölet halini aldı.

Yolların meyilli ve çukurlarla dolu olması nedeniyle biriken su göletleri, yoldan geçen vatandaşları tedirgin ederken, sürcüleri de zor durumda bırakıyor.

Diyalog’a konuşan vatandaşlar, yollardaki çukurdan dolayı araçlarının daha çok yıprandığını, yağmurlu havalarda da suyla dolan yolların daha da tehlikeli olduğunu söyledi.

Vatandaşlar, su birikintisinin kapattığı çuklurlara düşmemek için yolda zik zak yaparak gitmek zorunda kaldıklarını anlattı.

Alt yapının yetersizliğinden yakınan vatandaşlar,  “Yağmur yağmasa ayrı bir dert, yağsa ayrı bir dert. En hafif yağmur sonrasında dahi aynı manzarayı yaşamaktan artık bıktık. Yöneticiler de herhalde bu mazarayı görüyordur” diye tepkilerini dile getirdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.