1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ALKOL ALINCA DEĞİŞİYORLAR!
ALKOL ALINCA DEĞİŞİYORLAR!

ALKOL ALINCA DEĞİŞİYORLAR!

Bu kez kurtulamadılar!

A+A-

Girne’de geçtiğimiz günlerde aşırı alkol tesiri altında Kaşgar bölgesinde camları kıran Hasan Aşan ve Mustafa Gürpınar aynı suçlardan yeniden yakalandı

Devrim DEMİR

Aşırı alkol tesiri altında 1 Haziran’da Kaşgar bölgesinde umumi bir yerde ortalığı birbirine katan ve camları kıran Hasan Aşan ve Mustafa Gürpınar dava okunup serbest bırakıldı.

Aşan ve Gürpınar önceki gece geç saatlerde Uğur Mumcu Caddesi üzerinde otobüs durağının camlarını tekmeleyerek kırdılar.

Bölge sakinlerinin şikâyeti üzerine suçüstü tespit edilerek tutuklanan zanlılar, dün Girne Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.

Yargıç Murat Soytaç, zanlılar aleyhindeki soruşturmanın devam ettiğini belirterek 3’er gün tutuklu kalmalarına karar verdi.

Bu kez kurtulamadılar

Girne Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube2de görevli polis memuru Kader Çamlıbelli verdiği ifadede zanlılar Hasan Aşan ve Mustafa Gürpınar’ın “Sarhoşluk” ve “kasti hasar” suçlarından tutuklandıklarını anlattı.

Polis memuru Kader Çamlıbelli, zanlıların önceki gece saat 23.30 sıralarında Girne’de Uğur Mumcu Caddesi üzerinde bulunan otobüs durağının camını tekme ile kardıklarını söyledi.

Polis, gözaltına alınan zanlılardan Aşan’ın 166 promil, Gürpınar’ın ise 144 promil alkollü olduğunu tespit ettiklerini ifade etti.

Zanlılar hakkında soruşturma başlatıldığını kaydeden polis, olaya tanık olan 5 kişiden ifade alacaklarını söyledi.

Polis, ayrıca zanlıların 1 Haziran tarihinde sarhoşluk ve rahatsızlık verme suçlarından tutuklanıp dava okunarak serbest bırakıldıklarını açıkladı.

Zanlılar hakkındaki soruşturmanın sürdüğünü belirten polis, 3 gün süre ile tutuklu kalmalarını talep etti.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.