1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ALKOLLÜYDÜK ŞİMDİ PİŞMANIZ
ALKOLLÜYDÜK ŞİMDİ PİŞMANIZ

ALKOLLÜYDÜK ŞİMDİ PİŞMANIZ

Gazimağusa'da büyük soygun.. kamera görüntüleri ele verdi

A+A-

Gazimağusa’ da  3-4 ocak tarihlerinde saat 19.00-09.00 saatleri arasında Phonex isimli işyerini soyan Nijerya uyruklu zanlılar Anthony Uyi Oteghekpen ile Jesse Ibinabo  Princewill  Gazimağusa Adli Şube Ekiplerinin yürüttüğü titiz soruştuma sonucunda yakalandı. Güvenlik kamerası görüntülerini inceleyen polis, iki zanlıyı tespit ederek tutuklandı.

20 adet Ipad çaldılar

Gazimağusa Kaza Mahkemesinde dün Yargıç Ayşen Toroslu’  nun huzuruna çıkarılan zanlılar aleyhinde 2 gün tutukluluk emri temin edildi.  Mahkemeye olguları aktaran Adli Şube’ de görevli polis memuru Hasan Kaymakçı, zanlıların 3-4 Ocak tarihleri ve 19.00-09.00 saatleri arasında Muhammet Serdar Özcan’ a ait “Phonex” isimli işyerine camı kırarak girdiklerini ve konu işyerinden toplam değeri 33 Bin 500 TL olan 20 adet Samsung ve Sony Ipad çaldıklarını söyledi.  

Çaldıklarının fazlası bulundu

İşyerine ait güvenlik kamerası görüntülerinin detaylı olarak incelenmesinin ardından zanlıların 5 Ocak Pazar günü tespit edilip tutuklandığını anlatan Kaymakçı, zanlıların evinde yapılan aramada çaldıkları elektronik eşyaların haricinde HD Bilgisayar ve HD plazma televizyon bulunduğunu da kaydetti. Soruşturmanın yeni başladığına işaret eden Kaymakçı, bölgede bulunan benzeri olaylar ile zanlıların ilgisinin araştırılacağını söyleyerek mahkemeden zanlılar aleyhinde 3 gün tutukluluk talep etti.

Alkollüydük şimdi pişmanız

Yargıç Ayşen Toroslu’ nun söz vermesi üzerine tercüman aracılığı ile beyanda bulunan zanlılardan Anthony Uyi Oteghekpen olay esnasında alkollü olup pişman olduğunu söylerken, Jesse İbinbo Princewill ise evinde bulunan eşyaların kendine ait olduğunu ve makbuzlarının mevcut olduğunu iddia etti. Huzurundaki şahadet be beyanları değerlendiren Yargıç Ayşen Toroslu, zanlıların 2 gün süre ile poliste tutuklu kalmalarına emir verdi.

Diyalog

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.