1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ALMAHARA SORUŞTURMASI DEVAM EDİYOR!
ALMAHARA SORUŞTURMASI DEVAM EDİYOR!

ALMAHARA SORUŞTURMASI DEVAM EDİYOR!

Almahara soruşturması devam ediyor!

A+A-

Almahara isimli eğlence mekanında geçtiğimiz hafta meydana gelen bıçaklama olayı ile ilgili tutuklanan Özer Ustaoğlu aleyhine “kavga ve rahatsızlık” suçlarından dava okunarak serbest bırakılırken, gözaltı süresi devam eden zanlı Gülce dün ek süre talebi ile dün yeniden Girne’de mahkemeye çıkarıldı.

Abbas ELMAS

Ek tutuklama duruşmasında 26 Ekim 2013 tarihinde Girne’de faaliyet gösteren Almahara isimli eğlence yerinde saat 04.00 sıralarında güvenlik görevlileri Türkistan Gülce ile Özer Ustaoğlu ile diskoya girmek isteyen Tarkan Ozansoy,  Gencay Kurdu ve Mustafa Gargınsu arasında kavga çıktığı belirtildi.

Polis, kavga sonucu Tarkan Ozansoy’un bacağından, Gencay Kurdu’nun karnının sağından ve Mustafa Gargınsu’yun kalbinin altından bıçakladığını söyledi.  Olayın ardından kavgaya karışan Türkistan Gülce ile Özer Ustaoğlu isimli zanlıların mahkeme emri ile tutuklandığını belirten polis, zanlı Ustaoğlu hakkında soruşturmanın tamamlandığını, aleyhine dava okunduktan sonra serbest bırakıldığını söyledi.

Zanlı Türkistan Gülce hakkında başlatılan soruşturmanın devam ettiğini, olayla ilgili aranan iki kişinin henüz bulunamadığını belirten polis, alınacak ifadeler olduğunu belirterek zanlı Gülce’nin 8 gün daha tutuklu kalmasını talep etti.

Girne Kaza Mahkemesi ise huzurundaki polis şahadeti ışığında zanlı Gülce’nin tutukluluk süresini 8 gün daha uzattı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.