1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. Ambulans olay yerine 40 dakikada ulaşabildi
Ambulans olay yerine 40 dakikada ulaşabildi

Ambulans olay yerine 40 dakikada ulaşabildi

Dakikalarca yerde ambulansı bekledi.

A+A-

Kurban Bayramı nedeniyle Fuar Alanı’na kurulan bayram yerinde, dün akşam çıkan kavgada ciddi şekilde yaralanan Şefik Erdine, ambulans için acil giriş yolu ayrılmayınca, dakikalarca yerde ambulansı bekledi.

Elmas TOKAY

Kurban Bayramı nedeniyle Lefkoşa Fuar Alanı’na kurulan bayram yerinde dün akşam çıkan kavgada ciddi şekilde darp edilen Şefik Erdine için çağrılan ambulans olay yerine 40 dakikada ulaşabildi. Ambulansın girişi için yol ayrılmayan bayram yerinde yaşanan bu olay vatandaşların büyük tepkisini topladı. Vatandaşlar, “ciddi bir yaralanma olsaydı adam burada ölüp kalacaktı” diyerek, tepkilerini dile getirdi. Polis ekipleri, kavgaya hemen müdahale ederek Erdine’yi darp eden 3 kişiyi tutukladı.

Giriş karanlık

Fuar Alanı’na giriş yerinin de karanlık olması vatandaşların tepkisine neden oldu. Kurban Bayramı’nın ilk gününde çok sayıda kişiyi ağırlayan bayram yerinin giriş kısmının karanlıkta kalması nedeniyle Trafik Polisleri de güçlükle görev yapabildi. Polisler her hangi bir kaza olmaması için büyük çaba harcadı.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.