1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. “ANAVATAN VE ONUN DESTEĞİ OLMADAN BU ADA GİRİT OLUR.”
“ANAVATAN VE ONUN DESTEĞİ OLMADAN BU ADA GİRİT OLUR.”

“ANAVATAN VE ONUN DESTEĞİ OLMADAN BU ADA GİRİT OLUR.”

Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği “Anavatan Türkiye ve onun desteği olmadan adanın Girit’e” dönüşeceğini belirterek, Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmeler Sendikası (KTOEÖS) Başkanı Tahir Gökçebel’i, Türkiye’deki AKP Hükümetine yönelik olarak yaptığı açıklamala

A+A-

“HERKES İYİ BİLMELİDİR, ANAVATAN VE ONUN DESTEĞİ OLMADAN BU ADA GİRİT OLUR.”

Kıbrıs TMT Mücahitler Derneği “Anavatan Türkiye ve onun desteği olmadan adanın Girit’e” dönüşeceğini belirterek, Kıbrıs Türk Orta Eğitim Öğretmeler Sendikası (KTOEÖS)  Başkanı Tahir Gökçebel’i, Türkiye’deki AKP Hükümetine yönelik olarak yaptığı açıklamalarından dolayı  kınadı.

Dernek Genel Merkez Yönetim Kurulu’ndan yapılan açıklamada, KTOEÖS Başkanı Gökçebel’in “Rum ağzı” ile konuştuğu iddia edilerek şu görüşlere yer verildi:

“Ona hatırlatmak istiyoruz: 50 yıl önce bizi toptan katletmek isteyen Rum hükümet ve Eokacıları idi. O gün tek dayanağımız Anavatan idi. Bugün de tek dayanağımız Anvatandır. Çözüm konusuna gelince; o beyenmediği ve itham ettiği AKP Hükümeti hep masada bekleyen ve bekletilen değil mi? Yardım konusuna gelince; Her türlü yardım yapılıyor ve yapılacaktır. Nankörlük yapmayalım. 1963’den beri maaşlarımızı kim ödüyor? 2014 Bütçemiz açık verecek şekilde hazırlandı. Sn. Gökçebel bu açığı nasıl kapatabilir bize onu söylesin? Ve ondan sonra hodri meydan desin.

Herkes iyi bilmelidir, Anavatan ve onun desteği olmadan bu Ada Girit olur.”

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.