1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ANNE-OĞUL KORKUNÇ KAZANIN KURBANI OLDULAR
ANNE-OĞUL KORKUNÇ KAZANIN KURBANI OLDULAR

ANNE-OĞUL KORKUNÇ KAZANIN KURBANI OLDULAR

Kazanın ayrıntıları....

A+A-

Polis’ten yapılan açıklamaya göre kaza saat 15:00 sıralarında, Lapta’da Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi üzerinde meydana geldi.

Yeter AVŞAR, yönetimindeki ZGB 106 plakalı salon araç ile Karşıyaka istikametine doğru seyrettiği sırada önünde seyreden araçları geçmek için yolun sağına geçerek o esnada karşı istikametten gelmekte olan Erkan ERTOPALOĞLU yönetimindeki KV 869 plakalı kamyon ile yüz yüze çarpıştı.

Kaza sonucu, ZGB 106 plakalı araç sürücüsü Yeter AVŞAR ve aynı araçta yolcu olarak bulunan 5 yaşındaki Batuhan AVŞAR, 9 yaşındaki Hüseyin AVŞAR ve 10 yaşındaki Kazım AVŞAR ağır yaralandı.

Batuhan AVŞAR hastaneye kaldırıldığı sırada yolda, Yeter AVŞAR ise Lefkoşa Doktor Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamlarını yitirdi.

Hüseyin AVŞAR ve Kazım AVŞAR ise ağır yaralı olarak Lefkoşa Doktor Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisi’nde, kazada hafif şekilde yaralanan KV 869 plakalı kamyon sürücüsü Erkan ERTOPALOĞLU ise Girne Doktor Akçiçek Hastanesi’nde müşahede altına alındı.

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.