1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ANNENİN ÇIĞLIKLARINI DUYAN VATANDAŞLAR OLMASA...
ANNENİN ÇIĞLIKLARINI DUYAN VATANDAŞLAR OLMASA...

ANNENİN ÇIĞLIKLARINI DUYAN VATANDAŞLAR OLMASA...

Bu ne cesaret... Bu ne utanmazlık... Bu ne yüzsüzlük... Bu ne terbiyesizlik... Lefkoşa'nın göbeğinde

A+A-

Lefkoşa’da faaliyet gösteren bir alışveriş merkezinde, geçtiğimiz pazar günü, 13 yaşındaki kız çocuğuna cinsel taciz ve istismarda bulunan A.S., kız çocuğunun annesinin bağırması sonrası, çevrede bulunan vatandaşlar tarafından alı konuldu.

Polisin olay yerine gelmesinin ardından gözaltına alınan A.S.’nin, yapılan test sonucu, 200 promil alkol tesiri altında olduğu tespit edildi. Dün mahkemeye çıkarılan A.S., yargılanıncaya kadar cezaevine gönderildi.

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Hale Ahmet Raşit’in huzurunda görüşülen davada KKTC Başsavcılığı adına Savcı Cemaliye Usanmaz, polis memuru Mahir Türe’yi tanık olarak dinletti.

Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Adli Şube Amirliği’nde görev yapan polis memuru Türe, zanlı A.S.’nin,  “cinsel taciz”, “çocuğun cinsel istismarı” ve “ sarhoşluk” suçlarından methaldar olduğunu kaydetti. Zanlının ülkede çalışma izniyle bulunduğunu kaydeden Türe, davalarında hazır olabileceği uygun bir teminata bağlanmasını talep etti.

Tahkikat memurunun şahadetinin ardından söz alan zanlı A.S., mahkemeden özür dileyerek, “çok alkollüydüm bir hata yaptım” şeklinde beyanda bulundu.

Tahkikat memurunun şahadetini ve zanlının beyanını dikkate alan Yargıç Hale Ahmet Raşit, suçun ciddiyetine dikkat çekti. Yargıç Raşit, zanlıyı yargılanacağı güne kadar, 1 ayı geçmemek şartıyla hükümsüz tutuklu olarak Merkezi Cezaevi’ne gönderdi.

Kıbrıs

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.