1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARABACIOĞLU: "UYUŞTURUCU BAĞIMLILIĞI EĞİTİMLE AŞILABİLİR"
ARABACIOĞLU: "UYUŞTURUCU BAĞIMLILIĞI EĞİTİMLE AŞILABİLİR"

ARABACIOĞLU: "UYUŞTURUCU BAĞIMLILIĞI EĞİTİMLE AŞILABİLİR"

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu,

A+A-

ARABACIOĞLU: “UYUŞTURUCU KULLANIMINDA POTANSİYEL OLAN YERLERİN BAŞINDA OKULLAR VE EĞLENCE MERKEZLERİ GELİYOR”

ALÇINER: “UYUŞTURUCU BAĞIMLILARININ TEDAVİ GÖREBİLECEKLERİ BİR REHABİLİTASYON MERKEZİ GEREKLİ”

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu, uyuşturucu kullanımı konusunda potansiyel olan yerlerin başında okullar ve eğlence merkezlerinin geldiğine dikkat çekerek, bağımlılığın eğitimle aşılabileceğini söyledi.

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan verilen bilgiye göre, Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu, Ruh Sağlığı ve Ruh Hastalarını Koruma Derneği yetkililerini kabul etti.

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu kabulde yaptığı konuşmada bağımlılık konusunun eğitimle aşılması gereken bir konu olduğunu belirtti.

Uyuşturucu konusunda potansiyel olan yerlerin başında okullar ve eğlence merkezlerinin geldiğini belirten Arabacıoğlu, okullar ve eğitim ayağıyla ilgili her türlü katkıyı koymaya hazır olduklarını söyledi.

Bakan Arabacıoğlu, bağımlılık konusunda rehabilitasyon merkezi konusunun da önemine işaret ederek, bu eksikliğin de giderilmesi gerektiğini söyledi.

ALÇINER, “REHABİLİTASYON MERKEZİ İÇİN ADIM ATILMASINI İSTEDİ

Ruh Sağlığı ve Ruh Hastalarını Koruma Derneği Başkanı Dr. İbrahim Alçıner ise ziyaret nedenlerinin uyuşturucu bağımlılığı ile mücadelenin eğitim ayağında destek istemek olduğunu kaydetti.

Eğitim ve bilinçlendirme konusunda neler yapılabileceği ele almak istediklerini kaydeden Alçıner, uyuşturucu bağımlılarının tedavi görebilecekleri bir rehabilitasyon merkezi için hükümetin gerekli adımı atması gerektiğini söyledi.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.