1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARABACIOĞLU YAKIN DOĞU KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİ KABUL ETTİ
ARABACIOĞLU YAKIN DOĞU KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİ KABUL ETTİ

ARABACIOĞLU YAKIN DOĞU KOLEJİ ÖĞRENCİLERİNİ KABUL ETTİ

Arabacıoğlu, Türkiye Şampiyonu olan Yakın Doğu Koleji yıldız kız ve erkek takımlarını kabul etti.

A+A-

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu, geçtiğimiz hafta İzmir’de yer alan Türkiye Atletizm Şampiyonası’nda, Türkiye Şampiyonu olan Yakın Doğu Koleji yıldız kız ve erkek takımlarını kabul etti.

Bakanlıktan verilen bilgiliye göre Bakan Arabacıoğlu, kabulde yaptığı açıklamada, “Bu sevinci Kıbrıs Türk halkına yaşattığınız için halk adına sizlere teşekkür ederim” dedi.

Yakın Doğu Koleji’nin Türkiye’deki başarısının, diğer okulların da önünü açması temennisinde bulunan Arabacıoğlu, elde edilenin özelde Yakın Doğu Koleji’nin, genelde ise tüm KKTC’nin başarısı olduğunun da altını çizdi.

Yakın Doğu Koleji Müdürü Işılay Arkan da, Bakan Arabacıoğlu’nun ilgisinin öğrencilere moral verdiğini söyledi.

Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu, konuşmaların ardından, başarılı olan öğrencilere hediyeler vererek öğrencilerle sohbet etti.

BAZI OKUL BİNALARININ VERİLMESİ İDDİALARI

Bazı ilkokulların kapatılarak birilerine peşkeş çekildiği iddialarına da atıfta bulunan Milli Eğitim Bakanı Mustafa Arabacıoğlu, Bakanlık olarak okulların yapılandırılması üzerinde çalışma yürüttüklerini, bunun üzerine bir sendikanın iddiada bulunduğunu kaydetti. Arabacıoğlu, iddiada bulunan sendikaya iddialarını destekleyecek belge göstermesi çağrısında bulundu.

TAK

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.