1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARABAYLA EZMEYE ÇALIŞTI
ARABAYLA EZMEYE ÇALIŞTI

ARABAYLA EZMEYE ÇALIŞTI

Gazimağusa’da

A+A-

Gazimağusa’da 28 Mayıs 2015 tarihinde Hakan Çiğdem’i öldürmekle tehdit ederek aracı ile Çiğdem’e çarpıp yaralanmasına neden olan zanlı Ahmet Tepeci dün kurşunlama zanlısı olarak İskele Kaza Mahkemesi’nde yargıç karşısına çıkarılmasının ardından Gazimağusa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı.


Nadire BAHADİ
Adam öldürmeye teşebbüs, şiddet kullanma tehdidinde bulunma ve darp suçlamalarıyla yargıç karşısına çıkarılan zanlı Tepeci, tutuksuz yargılanmak üzere teminata bağlanarak serbest bırakıldı.


Arabayla çarptı
Olayı soruşturmasını yürüten müfettiş muavini Ulaş Ursavaş, zanlı Ahmet Tepeci’nin 28 Mayıs 2015 tarihinde Sakarya bölgesinde aracı ile seyrettiği sırada daha önceden tanıdığı ve aralarında husumet bulunan Hakan Çiğdem’e rastladığını ve Tepeci’nin aracını kenara çekerek Hakan Çiğdem’i aracına çağırdığını söyleyen kaydetti.

Ursavaş, zanlı Tepeci’nin daha önceden Mehmet Özsakin’e karşı şiddet tehdidinde bulunma olayı ile ilgili Çiğdem’e hitaben “Mehmet Özsakin’e şikayetini geri çektirmezsen seni öldüreceğim” diyerek şiddet kullanma tehdidinde bulunduğunu açıkladı. Daha sonra Çiğdem’in araçtan inerek yürümeye başladığını söyleyen Ursavaş, zanlı Tepeci’nin aracı ile Hakan Çiğdem’in arkasından hızla gelerek öldürmek kastı ile Çiğdem’e çarptığını açıkladı.

Olay yerinde 2 adet güvenlik kamerası belirlediklerini söyleyen Ursavaş, görüntülerin incelendiğini ve olayı görüntülerden tespit ettiklerini söyledi. Yürütülen soruşturmanın tamamlandığını belirten Ursavaş, zanlının teminata bağlanmasını talep etti.


Serbest bırakıldı
Gazimağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Ayşen Toroslu, zanlı Ahmet Tepeci’nin kimlik, pasaport ve seyahat belgelerine el konularak yurt dışına çıkışını yasakladı ve 2 KKTC vatandaşının 50’şer bin TL şahsi kefalet senedi imzalamasına karar verdi.

Havadis

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum