1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARAÇ MUAYENE'DE PİRE!
ARAÇ MUAYENE'DE PİRE!

ARAÇ MUAYENE'DE PİRE!

Şok!

A+A-

Gazete’ye ulaşan bir vatandaşımız, ülkemizin en yoğun dairelerinden biri olan Lefkoşa’daki Araç Muayene Dairesi’nin son günlerde pirelendiğini ifade ederek konuyla ilgili bilgileri bizlerle paylaştılar.

Araçlarını muayene için götürdükleri Lefkoşa’daki Araç Muayene Dairesi’ndeki çalışan memurların oldukça şikayetçi olduklarını ifade eden vatandaşımız, “Adamlar şikâyetçi. Memurlar diyor ki: Yan tarafta Belediyenin (LTB) Köpek Barınağı biz burada pirelendik" diyerek ne yapacaklarını şaşırdıklarını dile getirdiler” diye konuştu.

Vatandaşımız, kendisinin muayene için oraya gittiği sabah saatlerinde bir adamın ilaçlama yaptığını gördüğünü çalışanlara ilettiğini söyleyerek oradaki memurlardan aldığı cevabın ise şu olduğunu  "Sor bakalım ilacın parasını kim verdi? Gene biz verdik da geldi ilaçladı” dediklerini ifade etti.

Buranın esasında Hayvanları Koruma Derneği’ne ait olduğunu buradaki çalışanlara anlattığını kaydeden vatandaşımız, her kime ait olursa olsun bakım yapılması gerektiğini sözlerine ekledi.

Halkın Sesi

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.