1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARACA SIKIŞAN ARKADAŞINI BIRAKIP KAÇTI
ARACA SIKIŞAN ARKADAŞINI BIRAKIP KAÇTI

ARACA SIKIŞAN ARKADAŞINI BIRAKIP KAÇTI

Araca sıkışan arkadaşını bırakıp kaçtı

A+A-

Gazimağusa’da yolun sağına geçip karşı şeritten gelen araçla yüz yüze çarpışan aracın sürücüsü, polis ekibi olay yerine gelmeden kayıplara karıştı

Ahmet İLKTAÇ

Gazimağusa’da Alasya Park’ın karşısında dün günün ilk saatlerinde meydana gelen trafik kazasında yolun sağına geçip karşı şeritten gelen araçla yüz yüze çarpışan aracın 26 yaşındaki sürücüsü, polis ekibi gelmeden kaza yerinden kaçtı. Emre Yalçın isimli üniversite öğrencisi, kazadan saatler sonra Gazimağusa’da tespit edilerek gözaltına alındı.

Aynı araçta yolcu olarak bulunan ve araçta sıkışarak iki bacağı da kırılan 22 yaşındaki Ali Tokgöz’ü ise itfaiye ve sağlık ekipleri uzun uğraşlar sonucu sıkıştığı otomobilden çıkardı.

Kaza, Gazi Mustafa Kemal Bulvarı üzerinde dün sabah saat 05.00’te meydana geldi. Emre Yalçın’ın yönetimindeki ET 866 plakalı araç, cadde üzerinde şehir merkezine doğru seyrettiği sırada direksiyon

hakimiyetinin kaybedilmesi sonucu yolun sağına geçti ve arkasında içinde iki av köpeği bulunan trolliyi çeken ve Lefkoşa’ya doğru giden 50 yaşındaki Sinan Tonguç’un kullanımındaki KL 869 plakalı salon araçla yüz yüze çarpıştı.

Kaza sonucu her iki araçta savrulurken, büyük şans eseri trolli içerisindeki köpeklere herhangi bir zarar gelmedi. ET 866 plakalı araçta yolcu olarak bulunan Ali Tokgöz, araç içerisinde sıkışırken, itfaiye ve sağlık ekipleri tarafından araçta çıkarıldı.

ET 866 plakalı aracın sürücüsü ise polis ekibi olay yerine gelmeden kayıplara karıştı. Polis, dün gün boyu aradığı Emre Yalçın isimli sürücüyü, öğleden sonra Gazimağusa’da tespit ederek gözaltına aldı.

Kıbrıs

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.