1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARDA'DA “UR” ENDİŞESİ
ARDA'DA “UR” ENDİŞESİ

ARDA'DA “UR” ENDİŞESİ

70 gündür oğlu Arda Çelebi’yi göremeyen Selen Tipon’a şimdi de oğlunun beyninde ur olduğu bilgisi ulaştı

A+A-

YETKİLİLERDEN YARDIM BEKLİYOR: 70 gündür çalmadık kapı bırakmayan Tipon hala oğlu Arda Çelebi’ye kavuşamadı. Tipon, siyasilere, kadın örgütlerine ve tüm annelere çağrıda bulunarak oğlunun bulunması konusunda yardım istedi

“ŞİMDİ DE UR VAR DEDİLER”: Kendisine ulaşan son bilginin henüz 20 aylık olan Arda Çelebi’nin beyninde ur olduğu yönünde olduğunu kaydeden Tipon ne yapacağını şaşırdı. Tipon, “Eğer oğlumun beyninde ur varsa, babası, babaannesi ve bakıcısından çok bana ihtiyacı var” dedi

Oğlu Arda Çelebi’yi 70 gündür göremeyen anne Selen Tipon oğlunun beyninde “ur” olduğu duyumunu alınca çılgına döndü.
Arda Çelebi 70 gün önce babası Erdem Çelebi tarafından mahkemenin tayin ettiği saate annesinden alındıktan sonra bir daha annesine geri getirilmemişti. Oğlunu 70 gündür göremeyen anne bir de oğlunun beyinde ur olduğunu duyunca ne yapağını şaşırdı. Tipon yetkililerden yardım bekliyor.

“Babası oğlumun hastalığını kullanmaya çalışıyor”
Arda Tipon eğer gerçekten hasta ise bu hastalığın babası tarafından kullanılmaya çalışıldığını kaydeden Tipon, Erdem Çelebi’nin davaları geri çekmesini istediğini söyledi. Tipon şu şekilde konuştu:

Bebeğimde ur olduğu söyleniyor. Böyle bir şey var ise çocuğumun babası, babaannesi, dedesi ve bakıcı kadından çok annesine ihtiyacı vardır.  Bebeğim gerçekten hasta ise bu hastalığı babası tarafından kullanılmak istenmekte, Rum polisi ve Birleşmiş Miletler’le birlikte şartlı uzlaşma yapılmak istenmektedir. Şartı ise tüm davaları geri çekmemdir. Bir baba evladını gerçekten seviyorsa onun sağlığını anlaşma konusu yapar mı? Davaları geri çekmek istemememin nedeni çocuğumun ilerde yine gözlerinin önünde annesinin dövülmesini izlemesine şahit olmamasıdır. Bu adamın istediği yapıldığında yine aynı şeyi yapacaktır.”

“Yetkililerden yardım bekliyorum”
Bu konuda yetkililerden yardım beklediğini kaydeden Tipon, “Bebeğim vicdansız ve bencil insanların elinde kahroluyor. Güney Kıbrıs’ta yaşamaya başlayan bu insanlar yerleri bulunmasın diye oradan oraya taşınıyor. Tüm siyasi, kadın kolları ve annelere sesleniyorum. Lütfen Ardamı bulmakta bana yardım edin” şeklinde konuştu.

Havadis

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.