1. HABERLER

  2. KIBRIS

  3. ARSLAN VE TAYŞİ’YE 3 GÜN TUTUKLULUK DAHA
ARSLAN VE TAYŞİ’YE 3 GÜN TUTUKLULUK DAHA

ARSLAN VE TAYŞİ’YE 3 GÜN TUTUKLULUK DAHA

Cihangir ve Gazimağusa’da meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili olarak başlatılan polis soruşturması sürüyor

A+A-

Gazimağusa’da ve Cihangir’de meydana gelen hırsızlık olaylarıyla ilgili olarak Değirmenlik Polis Karakolu’nda tutuklu bulunan Eren Arslan ve Turgay Menan Tayşi isimli iki zanlıyla ilgili polis soruşturması sürüyor. Polis yürüttüğü soruşturma kapsamında bazı emarelere ulaştı. Ancak, birçok emarenin hala arandığı belirtildi.

Arslan ve Tayşi dün yeniden Lefkoşa Kaza Mahkemesi’ne çıkarıldı ve haklarında tahkikat amaçlı 3 gün daha ek tutukluluk emri alındı. 

Lefkoşa Kaza Mahkemesi Ceza Davaları Yargıcı Hale Ahmet Raşit’in huzurunda görüşülen davada iddia makamı adına Savcı Emine Taşkın, Lefkoşa Polis Müdürlüğü’ne bağlı Değirmenlik Polis Karakolu’nda görevli polis memuru Mehmet Salih Yavuz’u tanık olarak dinletti.

Polis memuru Yavuz, zanlıların Cihangir’de meydana gelen “Geceleyin ev açma”, “Hırsızlık” ve “Kasti hasar” suçlarından gözaltına alındığını ve haklarında yürütülen soruşturmanın devam ettiğini kaydetti.

Meydana gelen söz konusu hırsızlık, geceleyin ev açma ve kasti hasar olayı ile ilgili bazı emarelere ulaşıldığını kaydeden Yavuz, birçok ziynet eşyasına ise halen ulaşılamadığını belirtti. 

Aranan bazı kişilere ulaşıldığına, bazı kişilerin Gazimağusa’da tutuklandığına değinen Yavuz, soruşturmanın ciddi şekilde devam ettiğini kaydetti. Yavuz, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi için zanlıların 3 gün daha poliste tutuklu kalmasını talep etti.

Talep edilen tutukluluğa itiraz edilmemesi üzerine, Yargıç Hale Ahmet Raşit, polis memurunun verdiği şahadete ve meselenin ciddiyetine dikkat çekerek tutukluluk talebine onay verdi.

Kıbrıs

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.