1. HABERLER

  2. TÜRKİYE

  3. Atalay Filiz'in sevgilisinden gelen o sinyal...
Atalay Filiz'in sevgilisinden gelen o sinyal...

Atalay Filiz'in sevgilisinden gelen o sinyal...

Herkes şaşkına dönmüştü...

A+A-

Atalay Filiz'in sevgilisinden gelen sinyalin nedeni belli oldu
Seri katil Atalay Filiz'in kayıp olan eski sevgilisi Olga'nın internet sitesinden 5 yıl sonra gelen ilk sinyal, ailesinin, kızlarına ait bilgisayarın şifresini kırmasıyla alınmış.

İstanbul ve Ankara'daki 3 cinayetin zanlısı Atalay Filiz'in Aralık 2011'den bu yana kayıp olan eski sevgilisi Olga Seregina'ya ait internet sitesinin 5 yıl sonra online olmasının nedeni ortaya çıktı. Rusya'nın Facebook'u denilen sosyal medya sitesi "vk.com" sitesinden 19 Haziran'da gelen o sinyal, Olga'nın ailesinin, kızlarının bilgisayarının şifresini kırmasıyla alındı. Seregina Ailesi, şu ana kadar incelettirdikleri yazışmalarda, Olga'nın bazı kız arkadaşlarıyla sadece selamlaşmadan oluşan yazışmalarına rastladıklarını kaydetti.

ARAPÇA YAZILI BELGELER

Sosyal medya hesabında kızlarının yazıştığı kişilerle ilgili ipuçları elde etmeye çalıştıklarını ifade eden Seregina Ailesi, "Bilgisayarındaki belgeler arasında Arapça yazılı bazı kitapçıklar bulundu.

Radikal terör örgütlerle iletişime geçip geçmediğini inceliyoruz" dedi. Atalay Filiz'in İzmir'de yakalandıktan sonra verdiği ifadede Olga'nın kaybolmasıyla ilgisinin bulunmadığını söylediğini hatırlatan aile, "Türk polisinin Olga konusunu yeterince sorgulamadığını düşünüyoruz" diye konuştu.

 

Etiketler :
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.